You are here: Polar Flow > Polar Flow-appen

Polar Flow-appen

Med Polar Flow-appen kan du se en omedelbar visuell tolkning av din aktivitet och träningsdata offline när du vill.

Få detaljer om dygnets aktiviteter. Se vad som saknas för att nå ditt dagliga mål och hur du kan nå det. Se antal steg, tillryggalagd sträcka, förbrukade kalorier och sovtid. Få inaktivitetsvarning när det är dags att röra på sig.

Med Flow-appen kan du enkelt komma åt dina träningsmål och se konditionstestresultat. Få en snabb överblick över din träning och analysera varje detalj i dina träningsresultat direkt. Se veckosummeringar av din träning i träningsdagboken.

Börja använda Flow-appen genom att ladda ner den från App Store eller Google Play till din mobil. Flow-appen för iOS är kompatibel med iPhone 4S (eller senare) och behöver Apples iOS 7.0 (eller senare). Polar Flow mobilapp för Android är kompatibel med enheter som kör Android 4.3 eller senare. Support och mer information om hur du använder Polar Flow-appen finns på www.polar.com/en/support/Flow_app. Innan en ny mobil enhet (smartphone, surfplatta) tas i bruk, måste den paras ihop med din A300. Mer information finns i Ihopparning.

För att se dina träningsdata i Flow-appen måste du synkronisera den med A300 efter ditt träningspass. När du synkroniserar din A300 med Flow-appen synkroniseras även dina aktivitets- och träningsdata automatiskt via en Internetanslutning till Flow webbtjänst. Flow-appen är det enklaste sättet att synkronisera dina träningsdata från din A300 med Flow webbtjänst. För mer information om synkronisering, se Synkronisering.