You are here: Inställningar > Personliga inställningar

Personliga inställningar

För att se och redigera dina personliga inställningar, gå till Inställningar > Personliga inställningar Det är viktigt att du är noga med de personliga inställningarna, eftersom de påverkar noggrannheten av mätvärdena som mäts och beräknas av din A300, som t.ex. pulszoner och kaloriförbrukning.

I Personliga inställningar finns följande:

• Vikt: Ställ in din vikt i kilo (kg) eller pund (Ibs).
  • Längd: Ställ in din längd i centimeter (cm) eller i fot och tum (om du valt eng./am. enheter).
  • Födelsedatum: Ställ in ditt födelsedatum. Datumangivelsen beror på vilket tids- och datumformat du har valt (24h: dag - månad - år / 12h: månad - dag - år).
  • Kön: Välj Man eller Kvinna.

Slutför dina inställningar i Flow webbtjänst för att få exakta aktivitetsdata och aktivitetsmål och för att kunna använda alla funktioner på din A300.