You are here: Komma igång > Ihopparning

Ihopparning

Bluetooth Smart ® pulssensor eller mobilenhet (smartphone, surfplatta) måste paras ihop med din A300 så att de fungerar tillsammans. Ihopparningen tar bara några sekunder och säkerställer att din A300 endast tar emot signaler från dina sensorer och enheter och tillåter störningsfri träning i grupp. Innan du deltar i en tävling ska du se till att ihopparningen görs hemma för att förhindra störning från andra enheter.

Para en pulssensor med A300

När du använder Polar H7 pulssensor kan A300 detektera din puls via GymLink-överföring innan du har parat ihop sensorn med din A300. GymLink-överföring optimeras för användning vid simning och vi rekommenderar att du använder Bluetooth Smart ®-överföring i andra sporter. Kontrollera att du har parat ihop din pulssensor före träningen påbörjas.

Du kan para ihop en pulssensor med din A300 på två sätt:

1. Tag på dig pulssensorn och tryck på STARTA i klockfunktionen för att gå till förträningsläge.
  2. När Ihopparning visas ska du hålla sensorn intill din A300.
  3. Ihopparning slutförd visas när du är klar.

eller

1. Gå till Allmänna inställningar > Para och synka > Para ihop annan enhet och tryck på STARTA.
  2. När Ihopparning visas ska du hålla sensorn intill din A300.
  3. Ihopparning slutförd visas när du är klar.

Para ihop en mobil-enhet med A300

Innan du parar ihop en mobilenhet:

• gör inställningen på flow.polar.com/start enligt avsnittetStäll in din A300
  • ladda ner Flow-appen från App Store
  • kontrollera att din mobilenhet har Bluetooth aktiverat och att flygplansläget inte är aktiverat.

Så här parar du ihop en mobilenhet:

1. I din mobilenhet öppnar du Flow-appen och loggar in med ditt Polar-konto som du skapade när du ställde in din A300.
  2. Vänta tills Anslut produkt visas på din mobilenhet (Väntar på A300) visas.
  3. I A300, tryck och håll in TILLBAKA-knappen

ELLER

Gå till Inställningar > Allmänna inställningar > Para och synka > Para mobil och tryck på STARTA
  4. Para: håll enhet intill A300 visas. Para mobilenheten med din A300
  5. Ihopparning visas.
  6. Bekräfta på annan enhet xxxxx visas på din A300. Ange pin-koden från A300 på din mobilenhet. Ihopparningen startar.
  7. Ihopparning slutförd visas när du är klar.

Radera en ihopparning

Så här raderar du en ihopparning med en sensor eller mobil-enhet:

1. Gå till Inställningar > Allmänna inställningar > Para och synka > Ta bort ihopparningar och tryck på STARTA.
  2. Välj den enhet du vill ta bort från listan och tryck på STARTA.
  3. Radera ihopparning? visas. Välj Ja och tryck på STARTA.
  4. Ihopparning raderad visas när du är klar.