You are here: Komma igång > Introduktion

Polar A300 Änvändarhandbok

Introduktion

Grattis till din nya A300! Med aktivitetsmätning dygnet runt uppmuntrar din nya partner dig till en mer aktiv och hälsosam livsstil. Få en snabb översikt över din dagliga aktivitet på din A300 eller med Polar Flow-appen. Tillsammans med Polar Flow webbtjänst och mobilapp hjälper den dig att förstå hur dina val och dagliga vanor påverkar ditt välbefinnande.

Denna användarhandbok hjälper dig att komma igång med din nya A300. För att se videohandledningar och den senaste versionen av denna användarhandbok, gå till www.polar.com/support/A300.

Polar A300

Håll koll på dina aktiviteter i vardagen och se hur de gynnar din hälsa. Du får tips om hur du kan nå ditt dagliga aktivitetsmål. Se ditt aktivitetsmål i Flow-appen eller Flow webbtjänst. Byt armband och matcha alla kläder! Du kan köpa armband i olika färger som tillbehör.

USB-kabel

Ett produktset innehåller en vanlig USB- kabel. Du kan använda den för att ladda batteriet och synkronisera data mellan din A300 och Flow webbtjänst via FlowSync-programmet.

Polar Flow-appen

Se din dagliga aktivitet och dina träningsdata på ett ögonblick. Flow-appen synkroniserar din aktivitet och dina träningsdata trådlöst till Polar Flow webbtjänst. Skaffa den på App StoreSM eller Google PlayTM.

Programmet Polar FlowSync

Polar Flowsync synkroniserar data mellan din A300 och Polar Flow webbtjänst på din dator. Gå till flow.polar.com/start för att börja använda din A300 och installera FlowSync-programmet.

Polar Flow webbtjänst

Planera din träning, följ din utveckling, få vägledning och se detaljerad analys av din aktivitet och dina träningsresultat. Berätta för alla dina vänner om dina prestationer. Allt detta finns på polar.com/flow.

H7 pulssensor

Använd din A300 med en pulssensor och få ut mer av din dagliga träning. Se exakt puls i realtid i din A300 under träning. Dina pulsdata är information som används för att analysera hur ditt träningspass gick. Polar H7 pulssensor mäter din puls även när du simmar.

Ingår endast i produkten A300 med pulssensor. Om du köpt ett produktset där en pulssensor inte ingår, kan du alltid köpa en sensor vid ett senare tillfälle.