You are here: Inställningar > Allmänna inställningar

Allmänna inställningar

För att se och redigera de allmänna inställningarna, gå till Inställningar > Allmänna inställningar

I Allmänna inställningar finns följande:

• Para och synka
  • Flygläge
  • Inaktivitetsvarning
  • Enheter
  • Språk
  • Om produkten

Para och synka

• Para ihop och synka mobil- enhet: Para ihop mobilenhet med din A300. Mer information finns i Ihopparning. Synkronisera data från din A300 till en mobil enhet. Tips: Du kan också synkronisera genom att trycka och hålla in TILLBAKA-knappen i klockfunktionen.
  • Para ihop annan enhet: Para pulssensorer med din A300. Mer information finns i Ihopparning.
  • Radera ihopparningar: Radera ihopparning med en sensor eller mobilenhet.

Flygläge

Välj eller Av.

I flygläge frånkopplas all trådlös kommunikation från enheten. Du kan fortfarande använda den för att registrera aktivitet, men du kan inte använda den under träningspass med en Bluetooth® Smart pulssensor eller synka dina data till Polar Flow mobilapp eftersom Bluetooth® Smart är inaktiverad.

Inaktivitetsvarning

Ställ in inaktivitetsvarningen till eller Av. Mer information finns i Aktivitetsmätning dygnet runt.

Enheter

Välj metriska (kg, cm) eller eng./am. (lb, ft). Välj de enheter som ska används för vikt, längd, sträcka och hastighet.

Språk

Från fabrik kommer A300 endast med engelsk språkversion Du kan välja ett annat språk när du ställer in din A300 via flow.polar.com/start, eller byta språk senare i Flow webbtjänst

Så här lägger du till ett annat språk:

1. Gå till polar.com/flow och logga in.
  2. Klicka på ditt namn/profilfoto i det övre högra hörnet, välj Produkter och sedan Polar A300 Inställningar.
  3. Välj ett språk från listan.
  4. Synkronisera data från Flow webbtjänst till din A300 via programmet FlowSync.

Om produkten

Kontrollera enhets-ID för din A300 samt mjukvaruversion och HW-modell. Du kan behöva denna information om du kontaktar Polars kundtjänst.