You are here: Inställningar > Uppdatering av mjukvara

Uppdatering av mjukvara

Du kan själv uppdatera mjukvaran i din A300. Varje gång en ny mjukvaruversion finns tillgänglig kommer FlowSync att meddela dig när du ansluter A300 till datorn. Uppdateringar av mjukvaran laddas ner via FlowSync. Även Flow-appen meddelar dig när en ny mjukvaruversion finns tillgänglig, men uppateringen kan inte göras via Flow-appen.

Mjukvaran uppdateras för att vidareutveckla och förbättra funktionerna i A300. De kan omfatta förbättringar av befintliga funktioner, helt nya funktioner och buggfixar.

Du måste ha följande för att uppdatera mjukvaran till din A300:

• Ett konto på Flow webbtjänst (Polar-konto)
  • Installerat FlowSync-programmet i din dator
  • Registrerat A300 på ditt konto på webbtjänsten

Du har redan gjort allt detta om du har ställt in din A300 via flow.polar.com/start. Gå till flow.polar.com/start för en fullständig inställning om du gjorde snabbinställningen när du började använda din A300.

Så här uppdaterar du mjukvaran:

1. Anslut din A300 till datorn, antingen direkt eller med USB-kabeln.
  2. FlowSync börjar synkronisera dina data.
  3. Efter synkroniseringen uppmanas du att uppdatera mjukvaran.
  4. Välj Ja. Ny mjukvara har installerats (det kan ta lite tid), och A300 startar om.

Du kommer inte att förlora lagrad data när du uppdaterar mjukvaran: Innan uppdateringen startar synkroniseras all lagrad information från din A300 till Flow webbtjänst.