You are here: Polar Flow > Polar Flow webbtjänst > Favoriter

Favoriter

I Favoriter kan du spara och hantera dina favoritträningsmål i Flow webbtjänst. Din A300 kan spara upp till 20 favoriter åt gången. Om du har fler än 20 favoriter i Flow webbtjänst överförs de första 20 i listan till din A300 när du synkroniserar. Du hittar dem under menyn Favoriter i din A300.

Du kan ändra ordningen på dina favoriter i webbtjänsten genom att dra och släppa dem i den ordning du vill ha dem. Välj favoriten du vill flytta och dra den till den plats i listan där du vill ha den.

Lägga till ett träningsmål till Favoriter:

1. Skapa ett träningsmål.
  2. Klicka på ikonen Favoriter i det nedre högra hörnet på sidan.
  3. Målet läggs till dina favoriter

eller

1. Öppna ett befintlig träningsmål från din Dagbok.
  2. Klicka på ikonen Favoriter i det nedre högra hörnet på sidan.
  3. Målet läggs till dina favoriter.

Redigera en Favorit

1. Klicka på ikonen Favoriter i det övre högra hörnet på sidan. Alla dina favoritträningsmål visas.
  2. Välj den favorit du vill redigera.
  3. Du kan byta namn på träningsmålet. Klicka på SPARA.
  4. Klicka på VISA för att redigera inställningarna för träningsmålet. Klicka på UPPDATERA ÄNDRINGAR när du har gjort alla önskade ändringar.

Ta bort en favorit

1. Klicka på ikonen Favoriter i det övre högra hörnet på sidan. Alla dina favoritträningsmål visas.
  2. Klicka på ikonen Radera i det övre högra hörnet i träningsmålet för att ta bort den från listan över favoriter.