You are here: Komma igång > Knappfunktioner och menystruktur

Knappfunktioner och menystruktur

Knappfunktioner

A300 har fem knappar som har olika funktioner beroende på användningssituation. Se bilden nedan för mer information om knapparnas funktioner i olika lägen.

PRAKTISKA TIPS

• Vid knapptryckning på UPP, NER, START eller TILLBAKA i alla displayer, utom under träning, aktiveras en svag bakgrundsbelysning. Du får en klarare bakgrundsbelysning genom att trycka på knappen LYSE.
  • Tryck och håll in LYSE i klockfunktionen eller under ett träningspass för att låsa eller låsa upp knapparna.
  • Tryck och håll in UPP i klockfunktionen för att ändra klockdisplay.
  • Tryck och håll in TILLBAKA i klockfunktionen för att synkronisera din A300 med Flow-appen
  • Tryck och håll in TILLBAKA för att återvända till klockfunktionen från menyn.
  • Tryck och håll in STARTA för att låsa/låsa upp en zon under ett träningspass.
  • Tryck och håll in TILLBAKA i 3 sekunder för att avsluta ditt träningspass.

Menystruktur

Öppna och bläddra i menyn genom att trycka på UPP eller NER. Bekräfta valet med STARTA-knappen och backa med TILLBAKA-knappen.

I menyn finns följande:

Om du har lagt till träningsmål som favoriter på Flow webbtjänst hittar du även Favoriter i menyn.

Om du har skapat träningsmål på Flow webbtjänst och överfört dem till din A300 hittar du även Mål i menyn.