Olet täällä: Aloittaminen > Ranneke

Ranneke

A300:n USB-liitin on laitteessa rannekkeen sisällä. A300:n asetusten määrittäminen tietokoneen avulla, akun lataaminen ja rannekkeen vaihtaminen edellyttävät rannekkeen irrottamista.

1. Irrota ranneke laitteesta taivuttamalla ranneketta soljen puolelta.

2. Pidä rannekkeesta kiinni soljen puolelta. Vie ranneke ensin toisella puolella olevien painikkeiden ja sitten toisella puolella olevien painikkeiden yli. Älä venytä ranneketta tarpeettomasti.

3. Vedä laite irti rannekkeesta.

Kiinnitä ranneke suorittamalla vaiheet päinvastaisessa järjestyksessä.