Olet täällä: Aloittaminen > Esittely

Polar A300 käyttöohje

Esittely

Onnittelut A300:n valinnasta! Ympärivuorokautisen aktiivisuuden seurannan avulla uusi kumppanisi kannustaa sinua aktiivisempaan ja terveellisempään elämään. Näet yleiskuvan päivittäisestä aktiivisuudestasi A300:ssa tai Polar Flow -sovelluksessa. Yhdessä Polar Flow -verkkopalvelun ja -mobiilisovelluksen kanssa A300 auttaa ymmärtämään, miten valintasi ja tapasi vaikuttavat hyvinvointiisi.

Tutustu A300-laitteeseen tämän käyttöohjeen avulla. Osoitteessa www.polar.com/support/A300 on ohjevideoita ja tämän käyttöohjeen viimeisin versio.

Polar A300

Seuraa jokapäiväistä aktiivisuuttasi ja sen vaikutuksia terveyteesi. Saat ohjeita päivittäisen aktiivisuustavoitteesi saavuttamiseen. Näet tavoitteen Flow-sovelluksesta ja -verkkopalvelusta. Vaihda ranneketta asusi mukaan! Lisärannekkeita on myynnissä erikseen.

USB-johto

Tuotepakettiin sisältyy vakiomallinen USB-johto. Voit käyttää sitä akun lataamiseen ja tietojen synkronoimiseen A300:n ja Flow -verkkopalvelun välillä FlowSync-ohjelman avulla.

Polar Flow -sovellus

Näet aktiivisuus- ja harjoitustiedot yhdellä silmäyksellä. Flow-sovellus synkronoi aktiivisuus- ja harjoitustiedot langattomasti Polar Flow -verkkopalveluun. Saat sovelluksen App StoreSM- tai Google PlayTM -kaupasta.

Polar FlowSync -ohjelma

Polar FlowSync -ohjelmalla voit synkronoida tiedot A300:n ja Polar Flow -verkkopalvelun välillä tietokoneen avulla. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start, ota A300 käyttöön sekä lataa ja asenna FlowSync-ohjelma.

Polar Flow -verkkopalvelu

Voit suunnitella harjoittelusi ja seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot aktiivisuudestasi ja harjoittelustasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi. Kaikki tämä on osoitteessa polar.com/flow.

H7-sykesensori

Käytä A300:n yhteydessä sykesensoria, niin saat enemmän irti päivittäisistä harjoituksistasi. Tuo tarkka reaaliaikainen sykkeesi A300-laitteeseen harjoituksen aikana. Syketietoja käytetään harjoituksen analysoinnissa. Polar H7 -sykesensori mittaa sykettäsi myös uidessasi.

Sisältyy vain A300 ja sykesensori -tuotepaketteihin. Jos hankkimassasi tuotepaketissa ei ollut sykesensoria, ei hätää: voit hankkia sen myöhemmin.