You are here: Za začetek > Uvod

Polar A300 Uporabniški priročnik

Uvod

Čestitke za vaš nov A300! S funkcijo 24/7 sledenje dejavnosti ste dobili novega spremljevalca, ki vas spodbuja k aktivnejšemu in bolj zdravemu življenjskemu slogu. Pridobite takojšnji pregled nad vsakodnevnimi dejavnostmi na vašem A300 ali v aplikaciji Polar Flow. Skupaj s spletno storitvijo Polar Flow in aplikacijo Flow vam vaš A300 pomaga razumeti, kako vaše odločitve in navade vplivajo na vaše dobro počutje.

Ta uporabniški priročnik vam bo pomagal pri uporabi vašega novega A300. Preverite video prikaze in najnovejšo različico tega uporabniškega priročnika na www.polar.com/support/A300.

Polar A300

Spremljajte svoje dejavnosti v vsakdanjem življenju in spoznajte njihov pozitivni vpliv na vaše zdravje. Dobili boste nasvete za doseganje vaših dnevnih ciljev dejavnosti. Svoj cilj preverite v aplikaciji Flow ali spletni storitvi Flow. Menjajte zapestnico in dopolnite kateri koli videz! Dodatne zapestnice lahko kupite ločeno.

Kabel USB

Kompletu z izdelkom je priložen standardni kabel USB. Uporabite ga lahko za polnjenje baterije in sinhronizacijo podatkov med A300 in spletno storitvijo Flow s programsko opremo FlowSync.

Aplikacija Polar Flow

Na kratko si oglejte svojo dejavnost in vadbene podatke. Aplikacija Flow brezžično sinhronizira vašo vadbo in vadbene podatke s spletno storitvijo Polar Flow. Na voljo je v trgovini App StoreSM ali Google playTM.

Programska oprema Polar FlowSync

Polarjeva programska oprema Flowsync vam omogoča sinhronizacijo podatkov med vašim A300 in spletno storitvijo Polar Flow na vašem računalniku. Za začetek uporabe vašega A300 pojdite na flow.polar.com/start, da prenesete in namestite programsko opremo FlowSync.

Spletna storitev Polar Flow

Načrtujte svojo vadbo, sledite svojim dosežkom, pridobite navodila in si oglejte natančno analizo vaše dejavnosti in rezultatov vadbe. S svojimi dosežki seznanite vse svoje prijatelje. Vse to je na voljo na polar.com/flow.

Senzor srčnega utripa H7

Če A300 uporabljate skupaj s senzorjem srčnega utripa, boste lahko vsakodnevno športno dejavnost še bolj izkoristili. Med vadbo natančno sledite svojemu srčnemu utripu na vašem A300. Vaš srčni utrip je informacija za analizo poteka vaše vadbe. Polarjev senzor srčnega utripa H7 zaznava vaš srčni utrip tudi med plavanjem.

Vključeno le v A300 s kompleti senzorja srčnega utripa. Če ste kupili komplet, ki ne vključuje senzorja srčnega utripa, ne skrbite, vedno ga lahko kupite naknadno.