You are here: Noţiuni introductive > Introducere

Polar A300 Manual de utilizare

Introducere

Felicitări pentru noul dumneavoastră dispozitiv A300! Cu dispozitivul de măsurare a activității 24/7, noul dvs. tovarăș vă încurajează să duceți o viață mai activă și mai sănătoasă. Obțineți o vedere de ansamblu asupra activității zilnice pe A300 sau în aplicația Polar Flow. Împreună cu serviciul web Polar Flow și cu aplicația Flow, A300 vă ajută să înțelegeți cum vă afectează starea de bine alegerile și obiceiurile dvs.

Acest manual de utilizare vă ajută să porniţi cu noul dumneavoastră A300. Pentru a consulta tutorialele video şi cea mai recentă versiune a acestui manual de utilizare, accesaţi www.polar.com/support/A300.

Polar A300

Monitorizați-vă activitățile de zi cu zi și vedeți cum sănătatea dvs. va avea de câștigat. Veţi primi îndrumare asupra modului de a vă atinge obiectivul zilnic de activități. Verificați-vă ținta în aplicația Flow sau în serviciul web Flow. Schimbați-vă brățara și accesorizați orice ținută! Puteți cumpăra brățări suplimentare separat.

Cablu USB

Un set de produse include un cablu USBstandard. Folosiţi cablul USB personalizat pentru a încărca bateria şi pentru a sincroniza datele între dispozitivul A300 şi serviciul web Polar Flow prin intermediul software-ului FlowSync.

Aplicaţia Polar Flow

Vizualizaţi activitatea dvs. şi datele de antrenament dintr-o privire după fiecare sesiune. Aplicaţia Flow sincronizează datele de antrenament fără fir cu serviciul web Polar Flow. O găsiți la App StoreSM sau Google playTM.

Software-ul Polar FlowSync

Software-ul Flowsync vă permite să sincronizaţi datele între dispozitivul A300 şi serviciul web Flow pe computerul dumneavoastră. Accesați flow.polar.com/start pentru a începe să folosiți A300 și pentru a descărca și instala software-ul FlowSync.

Serviciul Web Polar Flow

Planificați-vă antrenamentele, monitorizați-vă reușitele, primiți sfaturi și vedeți analize detaliate ale activității și rezultatele antrenamentelor dvs. Anunțați-vă toți prietenii despre reușitele dvs. Găsiţi toate acestea la polar.com/flow.

Senzor pentru ritm cardiac H7

Purtați confortabilul senzor de ritm cardiac împreună cu A300 și veți obține mai mult din activitatea sportivă zilnică. Vedeţi ritmul cardiac exact în timp real pe dispozitivul A300 în timpul antrenamentului. Ritmul dumneavoastră cardiac este utilizat pentru a analiza modul în care s-a desfăşurat sesiunea. Senzorul de ritm cardiac Polar H7 vă detectează ritmul cardiac chiar și atunci când înotați.

Numai inclus în dispozitivul A300 cu seturile de senzori pentru ritmul cardiac. Dacă aţi cumpărat un set care nu include un senzor pentru ritmul cardiac, nu vă faceţi griji, puteţi cumpăra unul ulterior.