You are here: Kom i gang > Innledning

Polar A300 Brukerhåndbok

Innledning

Gratulerer med din nye A300! Med aktivitetsmåling hele døgnet gir din nye treningspartner deg oppmuntring på veien mot en sunnere og mer aktiv livsstil. Få en umiddelbar oversikt over din daglige aktivitet på A300 eller via Polar Flow-appen. Sammen med Polar Flow-nettjenesten og Flow-appen hjelper A300 deg til å forstå hvordan valgene og vanene dine påvirker velværet ditt.

Denne brukerhåndboken hjelper deg med å komme i gang med din nye A300. Gå til www.polar.com/support/A300 for å se nærmere på videoveiledninger og den siste versjonen av denne brukerhåndboken.

Polar A300

Overvåk aktivitetene dine i hverdagen og se hvordan de er fordelaktige for helsen din. Du får tips om hvordan du når det daglige aktivitetsmålet ditt. Kontroller målet ditt via Flow-appen eller Flow-nettjenesten. Bytt armbånd, slik at det står i stil med et hvilket som helst antrekk! Du kan kjøpe flere armbånd separat.

USB-kabel

Et produktsett inneholder en standardUSB-kabel. Du kan bruke den til å lade batteriet og synkronisere data mellom A300 og Flow-nettjenesten via FlowSync-programvare.

Polar Flow-appen

Få en enkel oversikt over aktivitets- og treningsdataene dine. Flow-appen synkroniserer aktivitets- og treningsdataene dine trådløst med Polar Flow-nettjenesten. Last den ned fra App StoreSM eller Google playTM.

Polar FlowSync-programvare

Polar FlowSync synkroniserer dataene dine mellom A300 og Polar Flow-nettjenesten på datamaskinen din. Gå til flow.polar.com/start for å begynne å bruke A300 og laste ned og installere FlowSync-programvaren.

Polar Flow-nettjenesten

Planlegg treningen din, følg med på prestasjonene dine, få veiledning og se detaljerte analyser av aktiviteten og treningsresultatene dine. Fortell alle vennene dine om fremgangen din. Du finner alt dette på polar.com/flow.

H7 pulssensor

Hvis du bruker A300 sammen med en pulssensor, får du mer ut av den daglige treningen. Se nøyaktig hjertefrekvens i sanntid på A300 under trening. Hjertefrekvensinformasjonen brukes til å analysere hvordan økten din gikk. Polar H7 pulssensor registrerer hjertefrekvensen din også når du svømmer.

Gjelder bare for A300-produktsett som inkluderer pulssensor. Hvis du har kjøpt et sett som ikke inkluderer pulssensor, er det ingenting å bekymre seg for. Du kan alltids kjøpe en pulssensor senere.