You are here: Aan de slag > Inleiding

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe A300! Met zijn 24/7 activiteitsmeting moedigt je nieuwe partner je aan voor een actievere en gezondere levensstijl. Krijg snel een overzicht van je dagelijkse activiteit op je A300 of met de Polar Flow app. Samen met de Polar Flow webservice en de Flow app helpt de A300 je begrijpen hoe je keuzes en gewoontes je welzijn beïnvloeden.

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe A300. Ga naar www.polar.com/support/A300 om de video-instructies en de laatste versie van deze gebruiksaanwijzing te bekijken.

Polar A300

Volg je activiteiten in je dagelijks leven en zie hoe deze je gezondheid ten goede komen. Je krijgt tips om je dagelijks activiteitsdoel te bereiken. Bekijk je doel in de Flow app of de Flow webservice. Verander de polsband en pas iedere uitrusting aan! Je kunt extra polsbanden afzonderlijk aanschaffen.

USB-kabel

Een productset bevat een standaard USB-kabel. Je kunt die gebruiken voor het opladen van de batterij en het synchroniseren van gegevens tussen je A300 en de Flow webservice via FlowSync software.

Polar Flow app

Bekijk je activiteits- en trainingsgegevens in één oogopslag. De Flow app synchroniseert je activiteits- en trainingsgegevens draadloos naar de Polar Flow webservice. Je kunt deze downloaden van de App StoreSM en van Google playTM.

Polar FlowSync software

Polar FlowSync synchroniseert de gegevens tussen je A300 en de Polar Flow webservice op je computer. Ga naar flow.polar.com/start om je A300 in gebruik te nemen en download en installeer de FlowSync software.

Polar Flow webservice

Plan je training, volg je prestaties, gebruik de begeleiding en bekijk de gedetailleerde analyses van je activiteit en trainingsresultaten. Informeer al je vrienden over je prestaties. Dit vind je allemaal op polar.com/flow.

H7 hartslagsensor

Als je de A300 samen met een hartslagsensor draagt. kun je meer uit je dagelijkse sporten halen. Zie je huidige nauwkeurige hartslag tijdens de training op je A300 Je hartslag is de informatie die gebruikt wordt om te analyseren hoe je sessie verliep. De Polar H7 hartslagsensor detecteert je hartslag ook tijdens het zwemmen.

Alleen inbegrepen in de A300 met hartslagsensorset. Als je een set zonder hartslagsensor gekocht hebt, geen probleem; je kunt er later altijd een aanschaffen.