You are here: Kezdjük el > Bevezetés

Polar A300 Használati útmutató

Bevezetés

Gratulálunk az új A300-ához! A 24/7 aktivitás-követéssel új segítőtársa aktívabb és egészségesebb életmódra ösztönzi. A Polar Flow alkalmazás segítségével azonnali áttekintést kaphat napi aktivitásáról az A300 készülékén. A Flow webes szolgáltatással és a Flow alkalmazással együtt az A300 segít megérteni, hogyan befolyásolják jólétét napi döntései és szokásai.

Ez a felhasználói kézikönyv segíti a kezdeteket az új A300 készülékkel. A jelen felhasználói útmutató videójának megtekintéséhez, látogasson el a következő oldalra: www.polar.com/support/A300.

Polar A300

Kövesse nyomon aktivitását mindennapjai során, és fedezze fel, hogyan válhat egészsége előnyére. Haszons tippeket fog kapni a napi aktivitási célok eléréséhez. Ellenőrizze céljait a Flow alkalmazásból, vagy a Flow webes szolgáltatáson keresztül. A cseréljető csuklópánttal készüléke bármilyen öltözék kiegészítője lehet! A csuklópántok külön kaphatók.

USB Kábel

A csomag szabványos USBkábelt tartalmaz. Segítségével feltöltheti az akummulátort, valamint szinkronizálhatja az A300 adatait a Flow webes szolgáltatással a FlowSync szoftver segítségével.

Polar Flow alkalmazás

Nézze meg aktivitását és edzési adatait egy szempillantás alatt. A Flow alkalmazás vezeték nélkül szinkronizálja adatait a Polar Flow webes szolgáltatással. Töltse le az App StoreSM-ból vagy a Google playTM-ről.

Polar FlowSync Szoftver

A Polar Flowsync szoftver lehetővé teszi, hogy szinkronizálja adatait az A300 és számítógépén a Flow webes szolgáltatás között. Menjen a flow.polar.com/start oldalra, a FlowSync szoftver letöltéséz és telepítéséhez.

Polar Flow web szolgáltatás

Tervezze meg edzéseit, tartsa számon eredményeit, kapjon útmutatást és részletes elemzést aktivitásáról és edzési eredményeiről. Ossza meg eredményeit barátaival is. Mindezt megtalálha a polar.com/flow oldalon.

H7 Pulzusérzékelő

Többet hozhat ki napi sporttevékenységeiből, ha az A300-at pulzusmérővel viseli. Kövesse nyomon az A300 segítségével valós idejű, pontos pulzusszámát minden edzés során. A készülék a pulzusszám információit arra használja, hogy elemezze, hogyan ment az edzés. A Polar H7 pulzusmérő úszás közben is használható.

Csak a pulzusmérő készletekkel ellátott A300 tartozéka. Ha olyan készletet választott, melynek nem tartozéka a pulzusmérő, ne aggódjon, bármikor vásárolhat egyet.