You are here: Prvi koraci > Uvod

Polar A300 Korisnički priručnik

Uvod

Čestitamo vam na novom uređaju A300! S mjerenjem aktivnosti 24/7, vaš novi suputnik poticat će vas na aktivniji i zdraviji način života. Ako želite trenutačan pregled dnevnih aktivnosti, to vam omogućavaju uređaj A300 i aplikacija Polar Flow. Kada se koristi zajedno s internetskom uslugom Polar Flow i istoimenom mobilnom aplikacijom, uređaj A300 pomoći će vam da razumijete kako vaši izbori i navike utječu na vaše opće stanje.

Ovaj korisnički priručnik pomoći će vam da počnete koristiti vaš novi A300. Na adresi www.polar.com/en/support/A300 pronaći ćete video vodiče i najnoviju verziju ovog korisničkog priručnika.

Polar A300

Pratite vaše aktivnosti u svakodnevnom životu i saznajte kako one koriste vašem zdravlju. Dobit ćete savjete o tome kako ostvariti cilj za dnevne aktivnosti. Provjerite svoj cilj u aplikaciji Flow ili na istoimenoj internetskoj usluzi. Promijenite narukvicu i ukrasite bilo koji stil odijevanja! Dodatne narukvice kupuju se zasebno.

USB kabel

Komplet proizvoda uključuje standardni USBkabel. Koristite prilagođeni USB kabel za punjenje baterije i sinkronizaciju podataka između uređaja A300 i internetske usluge Polar Flow pomoću softvera FlowSync.

Aplikacija Polar Flow

Za tren oka pregledajte podatke o svojim aktivnostima i vježbanju. Aplikacija Flow bežično će sinkronizirati vaše aktivnosti i podatke o vježbanju s internetskom uslugom Polar Flow. Nabavit ćete je na usluzi App StoreSM ili Google playTM.

Softver Polar FlowSync

Polar Flowsync sinkronizira vaše podatke između uređaja A300 i internetske usluge Polar Flow na računalu. Idite na flow.polar.com/start kako biste mogli početi koristiti A300 pa preuzmite i instalirajte softver FlowSync.

Internetska usluga Polar Flow

Planirajte svoje vježbanje, pratite svoja dostignuća, zatražite smjernice i pregledavajte detaljnu analizu vaših aktivnosti i rezultata vježbanja. Neka svi vaši prijatelji budu upoznati s vašim dostignućima. Sve to pronaći ćete na polar.com/flow.

Senzor brzine otkucaja srca H7

Dok nosite A300 zajedno sa senzorom brzine otkucaja srca, izvući ćete više iz svakodnevnih sportova. Za vrijeme vježbanja možete uživo pratiti precizne podatke o brzini otkucaja srca na vašem uređaju A300. Vaša brzina otkucaja srca koristi se u analizi vašeg vježbanja. Senzor brzine otkucaja srca Polar H7 otkrit će vašu brzinu otkucaja srca i kada plivate.

Isporučuje se samo s kompletima senzora brzine otkucaja srca A300. Ako ste kupili komplet bez senzora brzine otkucaja srca, ne brinite, možete ga kupiti naknadno.