Du er her: Kom i gang > Introduktion

Polar A300 Brugervejledning

Introduktion

Tillykke med din nye A300! Med aktivitetsmåling 24/7 opfordrer din nye partner dig til at få en sundere og mere aktiv livsstil. Få et øjeblikkeligt overblik over din daglige aktivitet på din A300 eller med Polar Flow-app. Sammen med Polar Flow-webservicen og Flow-appen hjælper din A300 dig med at få en forståelse af, hvordan dine valg og dine vaner påvirker dit velvære.

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med din nye A300. Gå ind på www.polar.com/support/A300 for at se videovejledningerne og den nyeste version af denne brugervejledning.

Polar A300

Overvåg dine aktiviteter i din dagligdag og se, hvordan de gavner dit helbred. Du får tips til, hvordan du når dit daglige aktivitetsmål. Se dit mål på Flow-appen eller Flow-webservicen. Skift armbåndet og match det til hvilket som helst tøj. Du kan købe ekstra armbånd separat.

USB-kabel

Et produktsæt indeholder et almindeligt USB-kabel. Du kan bruge det til at oplade batteriet og til at synkronisere data mellem din A300 og Flow-webservicen via FlowSync software.

Appen Polar Flow

Se din aktivitet og dine træningsdata med det samme. Flow-app synkroniserer din aktivitet og dine træningsdata trådløst til webservicen Polar Flow. Hent den i App StoreSM eller Google playTM.

Polar FlowSync Software

Polar FlowSync synkroniserer dine data mellem din A300 og Polar Flow-webservicen på din computer. Gå ind på flow.polar.com/start for at begynde at bruge din A300 og for at downloade og installere FlowSync-softwaren.

Webservicen Polar Flow

Planlæg din træning, følg dine præstationer, få vejledning og se detaljerede analyser af din aktivitet og dine træningsresultater. Vis alle dine venner dine præstationer. Find alt dette på polar.com/flow.

H7 pulsmåler

Hvis du bærer din A300 sammen med en pulsmåler, kan du få mere ud af dine daglige træning. Se direkte og nøjagtig puls på din A300 under træning. Din pulsinformation bruges til at analysere, hvordan dit træningspas gik. Polar H7 pulsmåleren registrerer også din puls, mens du svømmer.

Kun inkluderet i A300 med pulsmålersæt. Hvis du har købt et sæt, som ikke indeholder en pulsmåler, kan du altid købe en senere.