Fejlfinding af DataLink

Polar DataLink er et plugin-produkt. Din computer bør automatisk genkende det uden ekstra driverinstallation. Forsøg disse fejlfindingstips for at aktivere tilslutning.

1. Kontrollér, at den røde lampe blinker i DataLink-enheden. Hvis ingen lampe blinker, bedes du kontrollere, at Polar Daemon-service kører.

a) I Windows, hvis computeren af en eller anden grund ikke genkender enheden, vises meddelelsen USB-enhed blev ikke genkendt i computerens proceslinje.

Vælg Start (→ Indstillinger) Kontrolpanel Administration Tjenester. Kontrollér, at Polar Daemon-status er Startet.

Hvis status endnu ikke er startet, kan du forsøge at starte den manuelt. Klik på Start fra den venstre kolonne.

b) I Mac OS X skal du gå til Applikationer → Funktioner → Aktivitetsmåler → vælg Alle processer fra rullelisten, og kontrollér, om polard er på listen over igangværende processer.
Hvis polard ikke er på listen, skal du afinstallere Polar WebSync og Polar Daemon fra din computer og geninstallere WebSync software.

Efter installationen skal du gå tilbage til Applikationer → Funktioner → Aktivitetsmåler → vælg Alle processer fra rullelisten , og kontrollér, at polard nu kører.

Luk og genstart WebSync software. Luk WebSync ved at trykke på den højre museknap over WebSync-ikonet i proceslinjen/menulinjen. Vælg Exit WebSync. Genstart WebSync fra skrivebordsikonet/Applikationer. Forsøg dataoverførslen igen.

Hvis problemet fortsætter, bedes du kontakte helpdesk@polar.fi.

2. Kontrollér, at du har installeret de nyeste Windows-drivere korrekt, ved at åbne Enhedshåndtering.
I Windows XP: Start → Indstillinger → Kontrolpanel → System → Hardware → Enhedshåndtering
I Windows Vista: Start → Kontrolpanel → System og vedligeholdelse → Enhedshåndtering.
qf96ABkACAAAAG4AAABuAAEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAqwBEAAAACgBodHRwOi8vd2luZG93 cy5taWNyb3NvZnQuY29tL2VuLVVTL3dpbmRvd3MtdmlzdGEvT3Blbi1EZXZpY2UtTWFuYWdlcmFz cG5ldEZvcm0= hf8IAAUAAAo= qgI= I Windows 7: Start → Kontrolpanel → Enhedshåndtering.
Hvis du bliver bedt om en administratoradgangskode eller bekræftelse, bedes du indtaste adgangskoden og give bekræftelsen.

3. I Windows Enhedshåndtering skal du gå til USB-brugerstyret inputenhed (HID) → dobbeltklik på den korrekte HID-kompatible enhed.

Billede 1. Enhedshåndtering i Windows XP.

Billede 2. Enhedshåndtering i Windows 7.

Windows Vista og Windows 7: Vælg venligst fanen Detaljer for at finde DataLink blandt alle de angivne HID-kompatible enheder. Vælg Hardware-Id'er fra rullelisten Egenskab. Kontrollér enhedens VID (sælger-id) og PID (produkt-id). DataLink har dem som følgende:

• VID 0DA4

• PID 0004

Kontrollér, at enheden fungerer korrekt.

Billede 3. Egenskaber for enhed / Windows XP.

Billede 4. Egenskaber for enhed / Windows 7.

Hvis USB-brugerstyret inputenhed (HID) er markeret med en fejl, og enhedens status angiver 'Enheden kan ikke starte',
- forsøg at sætte DataLink ind i en anden USB-port
- brug en USB-forlængerledning eller HUB.

Hvis dette ikke hjælper, skal du klikke på Fejlfinding. Se forklaringer til fejlkoder i Microsoft Hjælp og support (f.eks. Kode 10-relaterede fejl / fejlkoder genereret af Enhedshåndtering i Windows XP Professional ).