Hvad får jeg med Polar Beat?

Gør din smartphone til en konditionsmåler med en Polar-sensor og Polar Beat, vores gratis træningsapp. Træn med direkte puls og stemmevejledning i realtid, spor din rute og distance, og få personlig feedback til hvert eneste træningspas.

Bemærk, at brugen af Beam ikke akkumulerer aktivitetsdata.

Funktion Uden Polar-konto Med Polar-konto Med pulsmåler fra tredjepart Med Polar H10/H7/H6 pulsmåler Med Polar OH1 pulsmåler Med Polar Skosensor Bluetooth® Smart -- KUN iOS
Mål træningspas med distance, tempo, rute (GPS).
Mål hastighed og distance fra skridtlængde.
Log alle dine træningspas, inden- eller udendørs, for en omfattende træningsdagbog.
Del dine træningspas med venner på Facebook, Twitter og andre sociale medier. SMS'er eller e-mail understøttes også.
Data gemt på Polar Flow-webservice.
Flere avancerede træningsanalyser og udviklingsrapporter i Polar Flow-webservice.

Vælg din aktivitet blandt over 100 sportsprofiler.

Puls i realtid under træning.
Kalorier fra træningspas.
Forstå din træning - se, hvad du opnår med hvert træningspas (Træningsudbytte).
Bliv hurtigt bedre ved at træne ved den rette intensitet for den mest effektive træning (Pulszoner).
Vælg, hvad du vil opnå med træningen, og få stemmevejledning i realtid for at opnå det (Udbyttemål).
Mål dit konditionsniveau på kun 5 minutter, mens du ligger ned og slapper af. (Konditionstest)
Find ud af, hvordan din løbeevne udvikler sig (Running Index).
Se hovedeffekterne af din træning i realtid - forbrænder du fedt eller forbedrer du din kondition (Energy pointer).
Indbygget hukommelse for at lagre dine træningspas - træn uden smartphone.       * **
Løbekadence og skridtlængde.

*Kun med H10.

**Beat er ikke nødvendig for at måle et træningspas.