Fejlfinding af tilslutningsproblemer for Huawei/Honor med Polar-enheder

Det kan være nødvendigt at deaktivere strømsparetilstand og alle baggrundsbegrænsninger for Polar Flow- og Polar Beat-appen i din Android-enhed, hvis du oplever nogen af nedenstående problemer.

Polar Flow:

• Automatisk synkronisering fungerer ikke i baggrunden eller er ustadig.
  • Polar-enheden opretter ikke automatisk forbindelse til telefonen, f.eks. efter du har gemt en træning, eller går uden for telefonens Bluetooth-rækkevidde.
  • Mobilmeddelelser holder pludselig op med at fungere efter et stykke tid, eller der vises fra tid til anden meddelelser på Polar-enheden.
  • Træningspas bliver ikke synkroniseret, men alle andre data (aktivitet, søvn) synkroniseres.
  • Du har problemer med tilsluttet GPS (A370, Unite).

Polar Beat:

• Polar Beat-appen afsluttes pludseligt, og dit træningspas er ikke blevet gemt helt.
  • GPS angiver forkerte målinger, f.eks. er den beregnede distance forkert.

Trin 1

1. Gå til Indstillinger > Batteri > Start app (eller kun Start)
  2. Find Polar Flow/Polar Beat på listen, og tryk på knappen.
  3. Sørg for, at alle tre indstillinger (Kør i baggrunden, Automatisk start og Sekundær start) er aktiveret.
  4. Tryk på OK. Administrer manuelt bør vises under Polar Flow-/Polar Beat-appen.

Trin 2

1. Gå til Indstillinger > Apps & notifikationer.

2. Vælg Apps.

3. Vælg Indstillinger (for visse modeller skal du trykke på de tre prikker i øverste højre hjørne).

4. Vælg Særlig adgang.

5. Vælg Ignorer batterioptimering (for visse modeller skal du vælge Batterioptimering)

6. Tryk på den øverste tekst Tilladt eller Ikke tilladt, og vælg Alle apps.

7. Vælg Polar Flow på listen, og vælg Tillad, der indeholder teksten Dette kan dræne batteriet hurtigere.

8. Tryk på OK.

Trin 3

GENSTART TELEFONEN.