Hvad er fordelene og ulemperne ved håndledsbaseret pulsmåling og måling af puls med en bryststrop?

Polar bruger to forskellige metoder til at måle pulsen: den håndledsbaserede pulsmåling og bryststroppen med en pulsmåler. Den håndledsbaserede metoder bruger optisk pulsmåling, og bryststroppens sensor registrerer din puls med elektriske signaler.

Begge metoder har deres fordele og ulemper. Uanset hvilken du vælger at bruge, skal du sørge for at have enheden rigtigt på for at få nøjagtige resultater.

Håndledsbaseret pulsmåling

Fordele:

• En bekvemt alt-i-én-løsning.
  • Du kan hurtigt se din puls eller starte et træningspas uden at skulle tage en separat bryststrop på.

Ulemper:

• Ikke nødvendigvis nøjagtig i sportsgrene, hvor du bevæger hænderne energisk eller spænder musklerne og senerne tæt på dit håndled.
  • Begrænset mulighed for at måle puls nøjagtigt gennem mørk eller tatoveret hud.
  • Større sandsynlighed for, at den bæres forkert, enten ikke stramt nok eller for stramt.

Bryststrop med pulsmåler H10

Fordele:

• Meget pålidelig i forskellige sportsgrene.
  • Baseret på pålidelig og nøjagtig Polar-teknologi for pulsmåling.
  • Forbindelse via Bluetooth Smart med adskillige andre enheder og software, som mobile apps og andre træningsenheder.

Ulemper:

• Du skal huske at tage stroppen med dig og tage den på ud over modtageren.
  • Nogle personer oplever ubehag omkring brystet.
  • Skal vaskes regelmæssigt for at holde tekstilstroppen funktionel (vask slider den også gradvist, og du skal udskifte den med en ny).