Fejlfinding af Polar Team Pro

Når du logger ind på Team Pro-appen, vises der Kunne ikke logge på (Fejl i netværsforbindelsen. Prøv igen.).

Sørg for, at du har internetforbindelse, og prøv igen.

Polar Pro-sensorens display er tomt, når man har den på. Der vises ingen puls eller intet spillernummer.

• Sørg for, at sensoren sidder korrekt.
  • Er bæltets elektrodeområder fugtige?
  • Har du sensorens rette side opad?
  • Bærer du bæltet tæt om brystet?
  • Er kontakten mellem bæltets elektrodeområder og din hud god nok?

Prøv følgende:

• Fugt bæltets elektrodeområder, og sæt det godt fast om dit bryst.
  • Overfør træningsdata fra sensoren ved at synkronisere den med Team Pro-appen.
  • Genoplad sensoren.

GPS-positionen blev ikke fundet.

Sørg for, at du bruger den rette sportsprofil. GPS er slukket i indendørs sportsgrene.

Der vises ikke pulsdata på Team Pro-appen.

• Sørg for, at sensoren sidder korrekt.
  • Sørg for, at den rette spiller bærer den rette sensor.
  • Sørg for, at Bluetooth er slået til på din iPad.

Polar Pro-sensoren bliver ikke opladet.

Sørg for, at sensoren er klikket korrekt fast.

Der synkroniseres ikke data fra appen til webservicen.

Sørg for, at din iPad er sluttet til internettet.