Kan jeg eksportere data til ProTrainer 5?

Du kan eksportere dine træningsfiler fra træningscomputeren RCX5, RCX3, RC3 GPS og CS500 til softwaren Polar ProTrainer 5 eller en anden software, der bruger .hrm- og/eller .gpx-filer.

- Fra RCX5 og RCX3 kan du eksportere GPX-filer.
- Fra CS500 kan du eksportere HRM-filer.

Hvilken information indeholder HRM- og GPX-filer?

- .hrm-fil indeholder data for ét træningspas. Der er en mere detaljeret beskrivelse af filformatet her
- .gpx er et GPS-dataformat, der er uafhængigt af enheden.

Eksport af data til ProTrainer

For at eksportere data skal du starte med at redigere indstillingerne for din træningscomputer via softwaren WebSync.
1. Dobbeltklik på WebSync-ikonet på din computers proceslinje. Velkomstvinduet åbnes.
2. Vælg Træningscomputer.
3. Slut DataLink til din computers USB-port.
4. Aktivér din træningscomputer og begynd synkroniseringen ved at vælge Tilslut ? Start.
5. Når træningscomputerens indstillinger er blevet indlæst, skal du vælge Træningsdata.
6. Vælg de filer, du ønsker at eksportere, og klik på Eksport valgt.

7. Vælg den mappe, hvor du ønsker at eksportere filen eller filerne, og klik på Vælg.

Standardmappen er
Windows Vista og 7: C:\Bruger\brugernavn
Windows XP: C:\Dokumenter og indstillinger\brugernavn

Vi anbefaler, at du gemmer filerne på placeringen af dine personlige data for ProTrainer 5. Som standard er mappen C:\Programfiler\Polar\ProTrainer\dit navn\årmappe, hvis du har installeret ProTrainer 5 software 5.35.165 eller tidligere, eller hvis version 5.35.165 opdateres med det automatiske opdateringsprogram. Hvis du har installeret version 5.40.171 eller nyere, er standardmappen C:\Brugere\Offentlige\Polar ProTrainer. Se Relaterede dokumenter for yderligere oplysninger.

Eksporterer HRM-fil... vises, når dataeksporten er i gang.

Træningsdata eksporteret vises, når eksporten er udført.
Træningsfilen gemmes som *.hrm-fil i den valgte mappe.
Sporinformation gemmes automatisk som *.gpx-fil i den samme mappe, hvis træningsfilen indeholder rutedata.

Hvis der vises Kunne ikke eksportere træningsdata, skal du genstarte synkroniseringen ved at vælge Tilslut? Start i din træningscomputer.

Afslut WebSync ved at klikke på Luk.

8. Åbn Polar ProTrainer 5 software.

9. Dobbeltklik på en tidligere dag, hvor du ønsker at vedhæfte den eksporterede fil.

Der kan kun vedhæftes én fil til dagbogen i ProTrainer 5 ad gangen. Der kan ikke vedhæftes flere filer til træningsdagbogen ad gangen. Alle filer skal vedhæftes separat.

10. Træningsdagbogen åbnes. Klik på knappen Tilføj ny træning.

11. Klik på Vedhæft, og vælg Vedhæft en træning.

12. Find mappen, hvor du gemte den eksporterede fil i trin 7.
Vælg .hrm-filen, og klik på Åbn.
Træningsfilen vedhæftes til kalenderen i ProTrainer 5.
Hvis træningsfilen også indeholdt ruteinformation, bliver ruten automatisk vedhæftet til det samme træningspas.

Dagbogsdata i Polar ProTrainer 5 inkluderes ikke i den eksporterede fil.

For at opdatere dagbogsdata skal du sørge for, at hele kurven er valgt.
1. Åbn kurvevisningen.
2. Vælg Rediger ⇒ Vælg Hele træningen.
3. Gem dine ændringer i kurven, og luk kurvevisningen.
4. Åbn træningsdagbogen.
5. Tryk på knappen Opdater nederst til højre.