Synkronisering af data mellem Polar Loop og Polar Flow-appen mislykkedes. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du ikke kan se opdateringer af din nylige aktivitet i Polar Flow-appen, er der noget i vejen med synkroniseringen. Lad os kigge på, hvad problemet kan være.

Automatisk synkronisering

Dataene synkroniseres automatisk en gang i timen. Hvis den automatiske synkronisering ikke virker, bedes du kontrollere, at:

• Polar Flow-appen i det mindste kører i baggrunden

• din telefon befinder sig højst 10 meter fra din Polar Loop

• Bluetooth er slået til i dine telefonindstillinger og virker.

BEMÆRK: Automatisk synkronisering virker ikke, hvis der bruges adskillige Polar Loop-aktivitetsmålere med den samme telefon.

Manuel synkronisering

Når der trykkes på knappen på din Polar Loop, starter synkroniseringen, hvis der ikke er foretaget en inden for de seneste 15 minutter. Hvis synkroniseringen ikke virker, bedes du gennemgå følgende tjekliste først:

1. Kontrollér, at Bluetooth er slået til i dine telefonindstillinger.

2. Tag ikke pulssensoren på, når du prøver at synkronisere. Hvis der er en pulssensor i nærheden, skal du fjerne sensoren fra stroppen for at stoppe transmissionen af Bluetooth-signalet.

3. Hvis din Polar Loop er sluttet til computeren med et USB-kabel, skal du frakoble den og tage den på håndleddet, for at knappen virker korrekt.

4. Sørg for, at der er nok batteri i både din Polar Loop og din telefon.

Hvis du har udført en eller flere af ovenstående handlinger, bedes du trykke på berøringsknappen på dit armbånd for at starte forbindelsen.

Hvis synkroniseringen fortsat ikke virker:

1. Slå flytilstand til og fra på din Polar Loop. Se Brugervejledning under Andre visninger.

2. Tag armbåndet af dit håndled. Dæk forbindelsesmodulet på armbåndet med fingeren. Tryk på knappen på armbåndet, og anbring armbåndet på din telefon.

3. Luk Polar Flow-appen og genstart din telefon. Start derefter appen igen, og forsøg synkroniseringen en gang til.