Synkronisering af data mellem Polar-enhed og Polar Flow-app mislykkes

Du bedes bemærke, at synkroniseringen kan tage et stykke tid, hvis du har masser af aktivitets- og træningsdata på din Polar-enhed.

Når du har parret din Polar-enhed med Flow-appen, er det normalt lettest at  synkronisere ved at trykke på TILBAGE-knappen på din træningsenhed og holde den nede.

Sørg først for, at du har den nyeste version af Flow-appen på din mobile enhed og den nyeste Firmware på din Polar-enhed. Sørg også for, at Flow-appen kører på din mobile enhed, og hold den i forgrunden.

Prøv følgende trin ét ad gangen for at udbedre synkroniseringsproblemet. Prøv at synkronisere igen efter hvert trin. Fortsæt med trinene, hvis synkroniseringen mislykkes.

1. Slå Bluetooth fra og til på din mobilenhed.
  2. Genstart din mobile enhed og Polar-enheden. For at genstarte din Polar-enhed skal du trykke på knapperne OP, NED, TILBAGE og LYS samtidigt i fem sekunder, indtil Polar-animeringen vises på skærmen.
  3. Fjern parringen og par din Polar-enhed med den mobile enhed.
    1. På din mobile enhed skal du fjerne din Polar-enhed fra listen over parrede Bluetooth-enheder på følgende måde:
      iPhone: Indstillinger > Bluetooth, tryk på i og Glem denne enhed,
      Android: Indstillinger > Bluetooth > Vælg Polar-enhed og Glem denne enhed.
    2. På din Polar-enhed skal du gå ind under Indstillinger > Generelle indstillinger > Par og synkr. > Parrede enheder og vælge din mobilenhed (iPhone, Android)og vælge Slet parring.
    3. Par din Polar-enhed igen ved at trykke på knappen TILBAGE og holde den nede. Vent et øjeblik, og indtast PIN-koden, din Polar-enhed foreslår, på din mobile enhed.
      BEMÆRK: Brug IKKE din telefons Bluetooth-menu til at parre Polar-enheden.

Hvis du bruger Android version 6.0 eller senere, skal du sørge for, at positionen er slået til for Polar Flow-appen i telefonens app-indstillinger. Ellers vil din Android-enhed muligvis ikke kunne identificere din Polar-enhed og kan ikke oprette forbindelse til din Polar-enhed.
    Hvis du bruger Android, og du har mere end én Polar-enhed i brug, skal du aktivere den enhed, du vil synkronisere via menuen Enheder.

4. Slå Flytilstand til og fra i din Polar-enhed: Indstillinger > Generelle indstillinger > Flytilstand.
  5. Geninstaller Polar Flow-appen på din mobile enhed:
    1. På din mobile enhed skal du gå ind under Indstillinger > Bluetooth og sørge for, at Bluetooth er slået TIL. Fjern din Polar-enhed fra Bluetooth-indstillingsmenuen i din mobile enhed. BEMÆRK! Dette skridt er vigtigt, især med iOS-enheder, eftersom parring med en ny enhed ikke kan udføres i Flow-appen, før den tidligere forbindelse er blevet fjernet fra listen over Bluetooth-enheder.
    2. Slå Bluetooth til på din mobile enhed.
    3. Log ud fra Flow-appen og installer den fra din mobile enhed.
    4. Genstart din mobile enhed.
    5. Slå Bluetooth til igen på din mobile enhed.
    6. Installer Flow-appen igen fra App Store eller fra Google Play, og log ind med din Flow-konto.
    7. Åbn Flow-appen. Par din Polar-enhed med Flow-appen at trykke på knappen Tilbage og holde den nede på din Polar-enhed. Vent et øjeblik, og indtast PIN-koden, din Polar-enhed foreslår, på din mobile enhed. Brug IKKE din telefons Bluetooth-menu til at parre Polar-enheden. Parringen udføres i Flow-appen!
  6. Foretag en fabriksnulstilling af din Polar-enhed.