Fejlfinding af modtagelse af kadencesignal

Hvis din Polar kadencesensor ikke virker, som den skal, bedes du prøve fejlfindingen, inden du kontakter din nærmeste Polar Service.

CS kadencesensor W.I.N.D.
1. Har du parret sensoren med træningscomputeren? Se, hvordan du gør dette med CS500, CS600X / CS600, RCX5, RCX3 eller med RS800CX.
2. Blinker et lys i sensoren, når kadencemagneten passerer forbi den? Lyset angiver, at kadencesensoren er placeret korrekt, og at sensoren er aktiv. Få flere oplysninger om placering i brugervejledningen til CS kadencesensor W.I.N.D. eller installationsvideoen.
Transmissionsområdet for CS kadencesensor W.I.N.D. er ca. 10 meter.

CS kadencesensor
1. Er sensoren installeret i overensstemmelse med anvisningerne? Se brugervejledningen til CS kadencesensor.
2. Har din cykel et stel / et styr / en frempind af kulfiber? Dette kan reducere transmissionsområdet. Prøv at reducere afstanden mellem træningscomputeren og sensoren.
CS hastighedssensorens transmissionsområde er maks. 80 cm.