Fejlfinding af modtagelse af hastighedssignal

Hvis din Polar-sensor ikke virker, som den skal, bedes du prøve fejlfindingen, inden du kontakter din nærmeste Polar Service.

CS hastighedssensor W.I.N.D.
1) Har du parret sensoren med træningscomputeren? Se, hvordan du gør dette med CS500, CS600X / CS600 , RCX5 eller med RS800CX.
2) Blinker et lys i sensoren, når hastighedsmagneten passerer forbi den? Lyset angiver, at hastighedssensoren er placeret korrekt, og at sensoren er aktiv. Få flere oplysninger om placering i brugervejledningen til CS hastighedssensor W.I.N.D. eller installationsvideoen.
Transmissionsområdet for CS hastighedssensor W.I.N.D. er ca. 10 meter.

CS hastighedssensor
1) Er sensoren installeret i overensstemmelse med anvisningerne? Se brugervejledningen til CS hastighedssensor.
2) Er træningscomputeren placeret et passende sted? Få flere oplysninger her.
3) Har din cykel et stel / et styr / en frempind af kulfiber? Dette kan reducere transmissionsområdet. Prøv at reducere afstanden mellem træningscomputeren og sensoren.

CS hastighedssensorens transmissionsområde er højst 50 cm. Den anbefalede afstand mellem træningscomputeren og sensoren er 30 - 40 cm.