Sådan kontrolleres administratorrettighederne

Windows 8:
1. Peg øverst til højre på skærmen, og flyt musemarkøren ned. Klik på Indstillinger.
2. Vælg Skift PC-indstillinger.
3. Vælg Brugere.
Din kontotype vises under dit brugernavn. Hvis du er logget på som administrator, er din kontotype Administrator.

Windows 7 / Windows Vista:
1. Vælg Start.
2. Klik på Computer med højre museknap, og vælg Administrer.

3. Vælg Lokale brugere og grupper Grupper Administratorer.

4. Hvis du kan finde dit bruger-id til Windows på listen, har du administratorrettigheder.

Windows XP:
1. Klik på ikonet Min computer med højre museknap på skrivebordet, og vælg Administrer.

2. Vælg Lokale brugere og grupper Grupper Administratorer.
3. Hvis du kan finde dit bruger-id til Windows på listen, har du administratorrettigheder.

Mac OS X:

1. Vælg Apple menu Systemindstillinger Brugere og grupper

2. Hvis der nævnes en Administrator under Aktuel bruger, har du administratorrettigheder.