Polar Beat-funktioner

Polar Beat gratis version Polar Beat
+ Polar H6/H7-pulsmåler*
Polar Beat med Polar H6/H7-pulsmåler
+ In-app køb**
Polar Smart Coaching   Træningsudbytte, Sportszoner, Kalorier Træningsudbytte, Sportszoner, Kalorier, EnergyPointer, ***Konditionstest, ***Løbeindeks
Træningsmål Distance, varighed Distance, varighed, kalorier Distance, varighed, kalorier, udbyttemål
Træningsanalyse Træningshistorik,
Hastighedsgraf
Træningsudbytte, puls, hastighedsgraf Træningsudbytte, puls- og hastighedsgrafer, fedtforbrændingsprocent og samlede kalorier

* Polar H6 / H7 kan købes via Polar Beat-appen fra Polars webbutik eller fra Polars forhandlernetværk, hvis det er tilgængeligt i dit land.

** Polar H6 / H7 er påkrævet til in-app købsfunktioner. Funktionerne kan købes fra appen.

Konditionstest er inkluderet i Polar Beat version 1.1 og nyere, og Løbeindeks er inkluderet fra version 1.2 og nyere på iOS.