Vedligeholdelse af pulsmåler med tekstilstrop

Som enhver anden elektronisk enhed bør pulsmåleren behandles med omhu. Følg nedenstående anvisninger for at sikre en pålidelig måling og for at maksimere pulsmålerens levetid. Stropper fås som tilbehør, når din bliver slidt op.

1. Kobl sendermodulet fra stroppen, hver gang du har brugt det. Tør sendermodulet med et blødt håndklæde. Rengør sendermodulet med en mild sæbeopløsning, når det er nødvendigt. Benyt aldrig sprit eller slibemidler (ståluld eller rengøringskemikalier). Læg aldrig sendermodulet i en vaskemaskine eller tørretumbler.

2. Vask stroppen regelmæssigt. Snavs svækker pulsmålerens elasticitet og funktion.

Skyl stroppen under rindende vand, hver gang du har brugt den, og hæng den til tørre. Rengør stroppen forsigtigt med en mild sæbeopløsning regelmæssigt eller som minimum, når du har brugt den fem gange. Kan vaskes i en vaskemaskine, som angivet på vaskemærkaten. Brug ikke blødgørende sæber, da de kan efterlade rester på stroppen. Du bør hverken iblødlægge, stryge eller blege stroppen. Undlad at strække stroppen og at bøje elektrodeområderne kraftigt. Grov håndtering kan beskadige elektroderne.

3. Tør og opbevar stroppen og sendermodulet separat for at maksimere levetiden af batteriet i pulsmåleren.
Vask stroppen inden langvarig opbevaring, og altid efter du har brugt den i bassinvand med et højt chlorindhold.

Opbevar dit Polar-produkt tørt og køligt.
Opbevar ikke en våd pulsmåler i lufttæt materiale, som f.eks. en sportstaske eller en plastikpose, for at forhindre at trykknapperne irrer.
Undlad at udsætte pulsmåleren for direkte solskin gennem længere perioder.