Vedligeholdelse af pulsmåler med tekstilstrop

Pulsmåleren er et højt teknologisk instrument, der skal håndteres forsigtigt. Følg nedenstående anvisninger for at sikre en pålidelig måling og for at maksimere pulsmålerens levetid.

Sendermodul

• Kobl sendermodulet fra stroppen, hver gang du har brugt det, og tør sendermodulet med et blødt håndklæde.
  • Bemærk, at du skal frakoble begge sider af sendermodulet fra stroppen for at undgå, at trykknapperne irrer, og at batteriet bliver slidt.
  • Rengør sendermodulet med en mild sæbeopløsning, når det er nødvendigt. Benyt aldrig sprit eller slibemidler (ståluld eller rengøringskemikalier). Læg aldrig sendermodulet i en vaskemaskine eller tørretumbler.

Strop

• Skyl stroppen under rindende vand, hver gang du har brugt den, og hæng den til tørre.
  • Vask stroppen regelmæssigt i lunkent vand med et mildt opvaskemiddel eller en mild håndsæbe. Skyl stroppen: grundigt efter vask, og hæng den til tørre. Brug ikke blødgørende sæber, da de kan efterlade rester på stroppen. Du bør hverken iblødlægge, stryge eller blege stroppen. Undlad at strække stroppen og at bøje elektrodeområderne kraftigt.
  • Vask stroppen inden langvarig opbevaring, og altid efter du har brugt den i bassinvand med et højt klorindhold.
  • Du kan også vaske stroppen i en vaskemaskine. Kontrollér stroppens mærkat for at få detaljerede vaskeanvisninger. Vi anbefaler, at du bruger en vaskepose. Undlad at bruge blegemiddel eller blødgøringsmiddel. Husk at frakoble sendermodulet fra stroppen inden vask. Læg aldrig stroppen eller sendermodulet i en tørretumbler!

Snavs svækker stroppens elasticitet og funktion. Vask stroppen regelmæssigt for at bevare funktionen og for at maksimere stroppens levetid. Husk, at stroppen ikke holder evigt. Den bliver slidt som alt andet tøj, du går med og vasker regelmæssigt. Stropper fås som tilbehør, når din bliver slidt op.

Opbevaring

• Tør og opbevar pulsmålerstroppen og sendermodulet separat for at maksimere levetiden af batteriet i pulsmåleren.
  • Opbevar pulsmåleren tørt og køligt.
  • Opbevar ikke pulsmåleren i lufttæt materiale, som f.eks. en sportstaske, for at forhindre at trykknapperne irrer.
  • Undlad at udsætte pulsmåleren for direkte sollys gennem længere perioder.