Polar M400 sync starter ikke i FlowSync. Hvad gør jeg nu?

Kontroller, at M400-opladningsområdet er rent

M400 charging area

Hvis din M400 ikke bliver opladet korrekt, eller hvis den ikke opretter forbindelse til FlowSync, kan det skyldes, at opladeområdet på bagsiden af produktet ikke er rent nok. Tør forsigtigt evt. snavs af. Brug ikke skarpe redskaber til rengøring for at undgå ridser.

Benyt IKKE sprit, rengøringskemikalier eller slibemidler, som f.eks. ståluld.

Placér M400 i tidsvisning.

Polar M400 skal være i tidsvisning, når du påbegynder synkroniseringen.

Kontrollér, at USB-kablet virker.

• Sørg for, at USB-forbindelsen er fast på plads.
  • Fjern og tilslut igen USB-kablet til din Polar M400.
  • Hvis din Polar M400 er sluttet til din computer gennem en USB-hub, kan du prøve at slutte den direkte til computerens USB-port.
  • Prøv den eller de andre USB-porte.
  • Prøv at synkronisere med et andet mikro-USB-kable, hvis du har et.

Genstart FlowSync.

Luk FlowSync fra proceslinjens meddelelsesområde ved at højreklikke på ikonet og vælg derefter Luk. Genstart FlowSync fra din computers skrivebordsikon/Programmer-mappe.

Genstart din computer.

Bibehold USB-kablet tilsluttet til Polar M400, og kablet tilsluttet computeren.

Genstart M400.

Du kan foretage en delvis nulstilling ved at trykke på tasterne OP, NED, TILBAGE og LYS og holde dem nede samtidigt i fem sekunder, indtil Polar-animeringen vises på skærmen. Efter nulstillingen skifter M400 automatisk til tidsvisning.

Aktiver Javascript og cookies i din browser.

Både Javascript og cookies skal være aktiveret, for at forbindelsen kan virke. Normalt er de aktiveret som standard. Se hjælpen til din browser for yderligere oplysninger.

Kontrollér, at Polar M400 vises i computerens Human Interface Enheder.

Afbryd Polar M400 fra USB-kablet.

Windows

1. Gå til (Start) > Kontrolpanel > (System) > Enhedshåndtering > Human Interface Enheder.
  2. Slut din Polar M400 til USB-kablet og kablet til din computer. Opdateres listen? Din Polar M400 skal vises som en HID-kompatibel enhed / HID-kompatibel leverandør defineret enhed.

1. Hvis din M400 ikke vises på listen som HID-kompatibel enhed / HID-kompatibel leverandør defineret enhed, kan du prøve at bruge Enhedshåndtering for at scanne efter hardwareændringer Vælg Aktion, og vælg derefter Scan efter hardwareændringer.

Mac OS X

1. Klik på Apple-menu > Om denne Mac > Flere oplysninger > Systemrapport > Hardware > USB. Slut din Polar M400 til USB-kablet og kablet til din computer. Opdateres listen? Din Polar M400 skulle vises på listen.
    mac_usb
  2. Hvis din M400 ikke vises på listen og/eller synkroniseringen ikke starter, kontakt din lokale kundeservice med en beskrivelse af problemet.

Hvis din Polar M400 vises på listen, og synkroniseringen ikke starter, send FlowSync logfilen med en problembeskrivelse til customercare@polar.com.

Hvis din Polar M400 ikke vises på listen, er enten Polar M400 eller USB-kablet defekt. Vær venlig at tage dem til et Polar servicecenter.