Hvilke effektsensorer fra tredjeparter er kompatible med Polar M450?

Kompatibilitetstabellen herunder viser hvilke effektsensorer fra tredjeparter, du kan bruge med din M450, og hvilke af deres metrikker, der understøttes.

• Metrikkerne mærket med (X) understøttes af din M450.
  • Metrikkerne mærket med (-) understøttes ikke af din M450.
  • Metrikkerne mærket med (est.) er forsynet med en estimeret værdi.
  • Metrikkerne mærket med (vlf) er valgfri estimeringer leveret af sensoren, understøttet af M450.
  • Metrikkerne mærket med et tomt mellemrum er ikke tilgængelige i sensoren.

Vi har testet kompatibiliteten af Polar-enheder med power-sensorer fra tredjeparter i tæt samarbejde med sensorproducenterne.

Du bedes sørge for, at du bruger den nyeste firmware både i din Polar-enhed og i power-sensoren fra en tredjepart.

Sensor Effekt Kadence Hastighed Balance Vektor Min/Max Effekt Døde vinkler
Favero Assioma X X   X
Powertap C1 X X   -
Powertap G3* X (est.) X
Powertap P1 X X   X -
Powertap P1S X X
Stages cycling** X X
4iii PRECISION PRO (dual-side) X X   X
4iii PRECISION (left-side) X X
Rotor 2INpower X X   - - - -
Quarq DZero X X   - -
Quarq DFour X X   - -
Power2Max NG X X   -
Power2Max NG Eco X X   -
Polar LOOK Kéo Power X X   X - X X

* Powertap G3: Kun Bluetooth- og Dual-modeller understøttes. Modellen med kun ANT+ understøttes ikke.

**Stages: Polar-enheder (V800, V650, M460 og M450) er kompatible med Stages Power-måler fra version 2.0.76 og senere. SW-opdatering udført (v2.0.76), se Stages-opdateringsside.