Kan jeg bruge power-sensorer fra tredjeparter med min Polar-enhed?

Kompatibilitetstabellen herunder viser hvilke power-sensorer fra tredjeparter, du kan bruge med Polar V800, Polar V650, Polar M460 og Polar M450. Sensorerne markeret med (X) er kompatible med din Polar-enhed. Vi har testet kompatibiliteten af Polar-enheder med power-sensorer fra tredjeparter i tæt samarbejde med sensorproducenterne.

Du bedes sørge for, at du bruger den nyeste firmware både i din Polar-enhed og i power-sensoren fra en tredjepart.

Sensor Polar V800 Polar V650 Polar M460 Polar M450
Favero Assioma X X X X Full support
Power2max NG X X X X V800/M460 Full support,
V650/M450 Basic support
Extended data not supported
Powertap C1 X X X X V800/M460 Full support,
V650/M450 Basic support
L/R balance not supported
Powertap G3 X X X X Full support
Powertap P1 X X X X Basic support
Extended data not supported
Stages cycling* X X X X Full support
Wahoo Fitness Kickr** X X X X Full support
4iii precision X - X - V800/M460 Full support
Rotor 2INpower X - X X V800/M460 Full support,
M450 Basic support
Extended data not supported
LOOK Keo Power X X X X Full support
Stryd X - - - Running power meter. Support for running power and cadence.

Relaterede artikler:

Kendte problemer med sensorer

* Stages:

• Polar-enheder (V800, V650, M460 og M450) er kompatible med Stages Power-måler fra version 2.0.76 og senere.
  • SW-opdatering udført (v2.0.76), se Stages-opdateringsside.

** Wahoo Kickr: