Jeg kan ikke synkronisere mine data til polarpersonaltrainer.com. Hvad skete der?

Hvis du får problemer med synkroniseringen, skal du først sørge for, at de har de nyeste versioner af  WebSync eller WebLink software. Download-linkene til de nyeste versioner er bag linkene.

Sådan kontrollerer du den seneste version:

WebSync: Højreklik på ikonet på proceslinjen på Windows eller på menulinjen på Mac OS > Hjælp > Om WebSync.

WebLink: Versionsnummeret er på titlen af hovedvinduet.

Hvis du stadigvæk har svært ved at synkronisere data til polarpersonaltrainer.com, bør du geninstallere WebSync-software på din computer. Geninstallationen burde udbedre forbindelsen til polarpersonaltrainer.com.

Hvorfor opdatere?

I imellem kræver de ændringer, vi har foretaget "skjult", at du har den nyeste softwareversion, for at synkroniseringen virker korrekt. Årsagen kunne for eksempel være at forbedre datasikkerhed eller vedligeholdelsesarbejde, vi har foretaget på økosystemniveauet.

Efter 28.2.2019 holder gamle versioner af WebSync og WebLink op med at synkronisere og understøttes ikke mere.

Se linkene herover for at opdatere din software, hvis din ikke er opdateret.