Hvordan parrer jeg min Polar V800 med Polar Flow-appen?

Det er kun Polar Flow app v. 2.0 eller nyere til iOS, der er kompatibel med Polar V800.

Inden parringen skal du sørge for at:

• du har registreret din Polar V800 i Polar Flow-webservicen med din computer
  • Bluetooth er slået til på din mobile enhed, og flytilstand er ikke slået til

Sådan parres en mobil enhed:

1. På din mobile enhed skal du åbne Polar Flow-appen og logge ind med din Polar-konto.

2. Vent på, at Tilslut produkt bliver vist på din mobile enhed (Venter på V800 vises).

3. På V800 skal du gå ind under Indstillinger > Generelle indstillinger > Par og synkroniser > Par ny enhed og trykke på START.

4. Når din enhed er fundet, vises enheds-id'et Polar-mobil xxxxxxxx på V800.

5. Tryk på START, Forbinder til enhed vises, efterfulgt af Forbinder til app.

6. Godkend anmodningen om Bluetooth-parring på din mobile enhed, og indtast pin-koden, der vises på din V800.

7. Parring udført vises på din V800, når du er færdig. Din træningsdagbog åbnes i Polar Flow-appen.