Hvordan overfører jeg data fra Polar ProTrainer 5 til webservicen Polar Flow?

Du kan overføre hele din træningshistorik fra Polar ProTrainer 5-softwaren til webservicen Polar Flow.

Bemærk, at der er forskel på funktionerne i Polar ProTrainer 5 og Polar Flow. Polar Flow indeholder funktioner, der ikke er tilgængelige på Polar ProTrainer 5, og Polar ProTrainer 5 indeholder ligeledes funktioner, der ikke er tilgængelige i Polar Flow.

Inden dataoverførslen

• Sørg for, at du har Polar ProTrainer 5 softwareversion 5.42.1. Opdatér softwaren manuelt, som anvist her.
  • Sørg for, at du har internetforbindelse.
  • Opret en Polar-konto i webservicen Polar Flow. Hvis du har brugt polarpersonaltrainer.com, har du allerede en Polar-konto, og du kan bruge det samme brugernavn og den samme adgangskode i Polar Flow. Inden du kan overføre dataene, skal du logge ind på webservicen Polar Flow og udfylde dine fysiske indstillinger.

De overførte træningspas vises som private i Polar Flow. Efter overførslen kan du vælge hvilke træningspas, du vil dele med dine følgere. Få flere oplysninger her.

Overfør dataene på følgende måde

1. Åbn Polar ProTrainer 5 software.
  2. Vælg Fil > Overfør til Polar Flow.
  3. Vælg tidsperioden for de træningspas, du vil overføre.
  4. Log ind på din Polar-konto ved at klikke på Log ind og angive dit brugernavn (e-mail) og din adgangskode.

Hvis du ikke har en Polar Flow-konto, skal du klikke på Registrer på Polar Flow for at oprette en konto. Du bliver ført tilbage til Polar ProTrainer 5 software, efter du har registreret dig.

5. Eftersom sportsgrenene på Polar ProTrainer 5 kan være forskellige fra sportsgrenene i Polar Flow, skal du afstemme sportsgrenene manuelt. Vælg sportsgrenene i Polar Flow på rullelisten. De træningspas, du ikke har defineret en sportsgren for i Polar ProTrainer 5, overføres til Polar Flow som "Anden udendørs".

6. Markér Gensynkroniser, hvis du allerede har overført nogle data og vil overføre dem igen.
  7. Klik på Overfør.
  8. Overførslen begynder. Du kan følge processen på din computerskærm. Du kan stoppe overførslen ved at klikke på Annuller. Overførslen kan tage et stykke tid, afhængigt af mængden af  overførte data.

9. Efter overførslen får du en rapport, der viser de detaljerede oplysninger om overførslen.

Klik på Vis log, hvis du ønsker flere oplysninger.

Begrænsninger i dataoverførsel

For øjeblikket kan du overføre dine træningsresultater, konditionstestresultater (OwnIndex/VO2max-værdier) samt visse typer Daginformation (vægt, daglige noter, ugenoter). Multisportsresultater overføres som separate træningsresultater. Bemærk, at dataene kun overføres til  Polar Flow-webservice, ikke til  Polar Flow-mobilappen eller til nogen træningsenhed.

Der er nogle funktionsforskelle og tekniske forskellige mellem Polar ProTrainer 5 og webservicen Polar Flow. Det er grunden til, at ikke alle de træningsdata, du har på Polar ProTrainer 5, måske er kompatible med Polar Flow, og at de ikke vises her. Se begrænsningerne herunder.

Træningsresultater

Følgende data i dine træningsresultater kan ikke overføres:

• Pedalindeks
  • Lufttryk
  • Temperatur
  • Vertikal hastighed
  • Opstigning/nedstigning
  • Skridtlængde (maksimum og minimum)
  • Automatiske omgange
  • Udstyr
  • Intervaller
  • Rangliste
  • Anstrengelse
  • Minimum tempo
  • Minimum kadence
  • Frihjulstid
  • VAM
  • Hældning %

Testdata

Følgende testdata kan ikke overføres:

• Ortostatiske testdata
  • OwnOptimizer-testdata
  • UKK-gangtest

Daginformation

Følgende daginformation kan ikke overføres:

• Følelse
  • Hvilepuls
  • Aerob og anaerob tærskel
  • Timers søvn
  • Søvnmønster
  • Ortostatisk testpuls
  • Daginformation
  • Vejr
  • Temperatur

Pulszonegrænser

Efter overførslen er pulszonegrænserne i dine træningspas i Polar Flow muligvis forskellige fra grænserne i Polar ProTrainer 5. Du skal muligvis justere grænserne, så de svarer til webservicen Polar Flow. Dette sker automatisk under overførslen.

Rapporter om udvikling

Alle de overførte data kan ikke medtages i  udviklingsrapporter i webservicen Polar Flow. Overførte data tages ikke i betragtning i beregningen af træningsmængde og restitutionsstatus i Polar Flow.

Manuelt tilføjet samlet distance

Hvis du har tilføjet den samlede distance manuelt i dine træningspas i Polar ProTrainer 5, vises den i det grundlæggende datapanel af træningsanalysevisningen i Polar Flow. Kurven i træningsanalysevisningen i Polar Flow skaleres alt efter den manuelt tilføjede samlede distance.

Hvis du har foretaget et valg på kurven af et træningspas i Polar ProTrainer 5 og gemt valgets distance til dagbogen i Polar ProTrainer 5, bruges denne distance i træningspasset, der overføres til Flow-webservicen (se billedet herunder). Du kan modificere distancen i Flow-webservicen.