Hvordan måler en Polar træningscomputer pulsen?

Pulsen afspejler din fysiske tilstand. Den fortæller dig om kroppens anstrengelsesniveau. Jo hårdere du træner, des mere ilt forbruger du, og des højere bliver din puls. Når du lytter til din puls, og når du modtager dette billede af din fysiske tilstand, får du øjeblikkelig vejledning under træningen, som er specifik for dig.

En Polar træningscomputer hjælper dig med at lytte til din krop. Hver træningscomputer har to dele: selve træningscomputeren og en pulssensor, der aflæser din puls.

Pulssensoren sidder fast om brystet med en elastisk strop. Den registrerer din puls, hjertets elektriske signal, så nøjagtigt og pålideligt som elektrokardiogrammet (EKG). Den giver dig derefter en tidsreference for pulsslagene og sender informationen til træningscomputeren. Træningscomputeren indlæser denne transmission fra pulssensoren og beregner antallet af hjerteslag i minuttet.

Ved at lytte til dit hjerte kan træningscomputeren fortælle dig præcist, hvor hårdt og hvor længe du skal træne for at få mest muligt ud af hvert træningspas.

Polar træningscomputere indeholder mange forskellige funktioner, der alle er baseret på din individuelle puls. For at finde ud af hvilke Polar-funktioner, din træningscomputer understøtter, bedes du se brugervejledningen til dit produkt.