Sådan parres en pulsmåler med Polar Beat-appen til iOS

Polar Beat er kompatibel med Polar Bluetooth pulsmålere, H6, H7, H10 og OH1.

Pulsmåleren skal parres direkte i Polar Beat-appen.

Hvis du har parret pulsmåleren i den mobile enheds indstillinger, kan Beat-appen ikke bruge den. Fjern sensorparring fra indstillingerne, og par sensoren direkte i Beat-appen.

Sådan parres en pulsmåler med Polar Beat iOS

1. Tag sensoren på.
  2. Åbn Polar Beat-appen på din mobile enhed.
  3. Gå ind under Indstillinger > Generelt Pulsmåler. Par sensoren

►

Fjern Polar pulsmålerparring fra iOS-indstillingerne

1. Luk Polar Beat-appen.
  2. Gå ind under Indstillinger > Bluetooth > MINE ENHEDER.
    Hvis sensoren er anført på listen, skal du trykke på ikonet 'i' og vælge 'Glem denne enhed'.

Hvis du ikke kan se 'i' efter Tilsluttet/Ikke tilsluttet
1. Deaktiver Bluetooth på din iOS-enhed.
2. Genstart iOS-enhedenTryk på hjem-knappen og tænd/sluk-knappen, indtil Apple-logoet vises på skærmen.
3. Aktivér Bluetooth, og følg trinene herover.