Sådan parres en pulsmåler med Polar Beat-appen til Android

Polar Beat er kompatibel med Polar Bluetooth pulsmålere, H6, H7, H10 og OH1.

Pulsmåleren skal parres direkte i Polar Beat-appen.

Sørg for, at du har GPS aktiveret på telefonen, og at positionstilladelse er tilladt for Polar Beat. På grund af Google's tilladelsesanmodninger for Bluetooth-synkronisering skal du slå positionstjenester til for at bruge din Polar-sensor med Beat-appen. Android 6.0 og nyere kræver, at apps anmoder om tilladelser, inden appen kan bruge systemdata og funktioner. Positionstilladelsen er ikke blot påkrævet for at spore GPS-ruter, men også for at scanne efter Bluetooth-enheder.

Hvis du har parret pulsmåleren i den mobile enhedsindstillinger, kan Beat-appen ikke bruge den. Fjern sensorparringen fra enhedsindstillingerne, og par sensoren direkte i Beat-appen.

Sådan parres en pulsmåler med Polar Beat-appen til Android

1. Tag sensoren på.
  2. Åbn Polar Beat-appen på din Android-enhed.
  3. Gå ind under Indstillinger Pulsmåler. Par sensoren.

►

Sådan fjerner du Polar pulsmålerparring fra Android-indstillingerne

1. Luk Polar Beat-appen.
  2. Gå ind under Indstillinger > Bluetooth og ind på listen over parrede enheder.
  3. Tryk på ikonet efter navnet på din Polar pulsmåler, og vælg 'Glem'.