Menu

Sådan administrerer du beskyttelsen af dit privatliv i Polar Flow

I Flow-tjenesten kan du justere indstillingerne for beskyttelsen af dit privatliv for tre forskellige tilfælde: din Profil, dine Træningspas og dine Aktivetsopsummeringer. Hvert af disse har tre niveauer af privatliv, du kan vælge mellem: Offentlig, Følgere og Privat. Alle disse udtryk, og hvordan de påvirker din synlighed i servicen, er forklaret på denne side. Du kan justere din kontos privatlivsindstillinger, som du synes, ved at vælge det mest velegnede niveau i hvert tilfælde. Som standard står alle indstillinger på Privat.

Din profils privatlivsindstillinger

Hele din profil omfatter følgende profildetaljer:

  • dit navn
  • profilbillede
  • motto
  • by
  • stat
  • land
  • antal træningspas
  • antal følgere, du har
  • antal personer, du følger
  • favoritsport
  • grupper, du tilhører

En del af din profil er også en samlet opsummering, som viser:

  • antal træningspas
  • samlet varighed
  • samlet distance
  • samlede kalorier
  • graf for sportsprofil
  • graf for træningsudbytte

Når du stiller din profil på Offentligt:

  • Alle (også dem, der ikke er logget ind på Flow) kan se alle dine profildetaljer og din træningsopsummering.
  • Personer, der er logget ind på Flow, kan finde dig i søgninger og bede om at følge dig.

Når du stiller din profil på Følgere:

  • Alle (også dem, der ikke er logget ind på Flow) kan se din begrænsede profil (dit navn, billede, by, stat, land)
  • Personer, der er logget ind på Flow, kan finde dig i søgninger og bede om at følge dig.
  • Kun dine følgere kan se alle dine profiloplysninger og din samlede opsummering.
  • Du kan også automatisk bekræfte alle anmodninger om at følge dig. Som standard er den automatiske bekræftelse slået fra, og du skal godkende hver eneste følger enkeltvist.

Brugere, som ikke følger dig, ser dette:

Dine følgere ser derimod dette:

Når du indstiller din profil som Privat (standard):

  • Det er kun dig, der kan se din profil.
  • Du kan ikke findes i søgninger.
  • Hvis du kommenterer eller deler offentlige data, vises dit navn og billede.

Privatlivsindstillinger for dine træningspas

Gå ind under IndstillingerPrivatliv for at vælge privatlivsindstillinger for træningspas. Ændringer gælder for fremtidige træningspas. Hvis du vælger at ændre alle tidligere træningspas til Privat, kan du klikke på knappen Opdater alt til Privat. Du kan også ændre privatlivsindstillingen for enkeltvise træningspas i webservicen i din visning af Nyheder eller Træningsanalyse.

Opsummeringer af træningspas i Nyheder ser sådan ud: dit navn og dit billede er synlige.

 

Opsummeringer af træningspas i visningen Træningsanalyse ser sådan ud.

Når du stiller dine træningspas på Offentligt:

  • Alle (også dem, der ikke er logget ind på Flow) kan se dine træningspas.

Når du stiller dine træningspas på Følgere:

  • Kun dine følgere kan se dine træningspas.

Når du stiller dine træningspas på Privat (standard):

  • Det er kun dig, der kan se dine træningspas.
  • Bemærk, at når du deler private træningspas i en gruppe, et center eller en begivenhed, kan personer i disse grupper se de delte begivenheder.

Privatlivsindstillinger for dine aktivitetsopsummeringer

Aktivitetsopsummeringer ser sådan ud.

Når du stiller dine aktivitetsopsummeringer på Offentligt eller Følgere:

  • Der er kun dine følgere, der kan se dine aktivitetsopsummeringer i deres Nyheder.

Når du stiller dine aktivitetsopsummeringer på Privat (standard):

  • Det er kun dig, der kan se dine aktivitetsopsummeringer.
  • Dette er standardindstillingen for aktivitetsopsummeringer.
  • Bemærk, at når du deler private aktivitetsopsummeringer i en gruppe, et center eller en begivenhed, kan personer i disse grupper se de delte opsummeringer.

Deling af data med andre

I dette afsnit forklares det, hvordan du kan dele dine data i og uden for Polar Flow.

Genoplev

  • Genoplev er en animeret udspecificering af dit træningspas. Den fremhæver de mest interessante dele af det.
  • Genoplev indeholder et link til analysevisningen af træningspasset.
  • Du kan dele Genoplev-videoer på Facebook, eller du kan dele dem via et direkte link.
  • Når du deler et træningspas på Facebook, oprettes der et Genoplev-link til dit træningspas for dine Facebook-nyheder. Privatlivsindstillinger for det delte træningspas bliver automatisk ændret til Offentligt, så personer uden for Flow kan se din genoplev-video.
  • Hvis der er en aktivitetsopsummering på Facebook, oprettes der et billede af din aktivitetsopsummering til dine Facebook-nyheder. Opsummeringen indeholder ingen links til den reelle opsummering i Polar Flow. Privatlivsindstillingen for aktivitetsopsummeringen ændres ikke.
  • Du kan dele data på Facebook fra mange visninger i Flow med dette ikon:

Direkte links

  • Du kan kopiere linket af din profil (URL) fra din webbrowsers adresselinje og sende den til dine venner. For at give dem adgang til den skal din profils privatlivsindstillinger stå på enten Offentligt eller Følgere.
  • Du kan også dele dine træningspas og Genoplev-videoer ved at kopiere linket (URL) fra din webbrowsers adresselinje og sende den til dine venner. For at give dem adgang til delt indhold skal privatlivsindstillingerne for træningspas stå på enten Offentligt eller Følgere.
  • Dit navn og dit billede bliver altid vist, med mindre du har stillet din Profil som Privat.
  • Du behøver ikke at være logget ind på Flow eller at være en registreret Polar-bruger for at se indholdet som et direkte link.

Flow-fællesskab

  • Hvis du deler dine data i grupper, centre eller begivenheder i Flow, vises dit navn og dit billede, selv hvis du har en privat profil.
  • Hvis du kommentarer i grupper, centre eller begivenheder i Flow, vises dit navn og dit billede, selv hvis du har en privat profil.

Eksterne tjenester som Strava, TrainingPeaks, Endomondo

  • Du kan dele dine Flow-data til eksterne tjenester som Strava, TrainingPeaks og Endomondo. Dette kan gøres ved at eksportere træningspas enkeltvist fra visningen Træningsanalyse eller ved at forbinde din Polar-konto med disse tjenester og lade dem synkronisere automatisk.
  • Automatiske forbindelser med eksterne tjenester kan administreres i indstillingerne, enten under konto eller din profil, afhængigt af forbindelsestypen.
  • Når du åbner en automatisk forbindelse, har den eksterne serviceudbyder adgang til din profil, dine træningsdata og dine andre data, afhængigt af forbindelsestypen.
  • Læs privatlivspolitikkerne for disse eksterne serviceudbydere, inden du opretter forbindelser, for at forstå, hvordan de bruger dine data.
  • Du kan når som helst annullere dine automatiske forbindelser.

Privatliv i Udforsk

Det er kun træningspas, der står på Offentligt , som er synlige i Flow Udforsk. Træningspas, der står på Privat eller Følgere, vises ikke i Udforsk.

Hvis din profil er Privat, men du gerne vil gøre et af dine træningspas offentligt, vises træningspasset på kortet, men du fremstår som "Privat bruger" uden navn. 

Bemærk! Når du giver personer tilladelse til at se dine træningspas, som indeholder GPS-data, deler du dine nøjagtige geografiske placeringer af dine træningspas. Når du træner på følsomme steder, bedes du altid stille dine træningspas på Privat. Følsomme placeringer kan for eksempel være dit hjem, skole eller bestemte arbejdspladser som f.eks. offentlige myndigheder eller kaserner og andre generelle placeringer, som du ikke ønsker at gøre offentlig tilgængelige.

Polar Club-meddelelse

Denne indstilling knytter sig til Polar Clubs gruppefitness-app, som bruges af fitnesscentre. Hvis ikke du går i en fitnessklub, der bruger Polar Club, skal du ikke bekymre dig om indstillingen. Og hvis du gør, betyder indstillingen, at din fitnessklub kan sende dig opsummeringer af dine træningspas over e-mail.

Contact Us
Kontakt os
Request repair
Anmod om reparation

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.