Sådan importerer du en rute i Polar Flow-webservicen og bruger den på en træningsenhed

Du kan importere en rute, der er eksporteret fra en tredjepartstjeneste, til Polar Flow-webservicen og synkronisere den til din Polar V800 eller Polar V650 eller Polar Vantage V.

1. Eksportér en rute fra en tredjeparts webservice. Filformatet skal være GPX eller TCX.
  2. Log ind på Polar Flow.
  3. Gå ind under Favoritter ved at klikke på  ikonet øverst til højre.
  4. Klik på Importér rute.
  5. Træk og slip den fil, du vil importere, eller find den fra din computer.

BEMÆRK: Du kan kun importere GPX- eller TCX-filer, og filstørrelsen må højst fylde 25 MB.

6. Klik på Importér for at starte uploadningen.
  7. Hvis den importerede fil indeholder adskillige ruter, skal du vælge den rute, du vil importere.
  8. Giv ruten et navn, og vælg eventuelt en sportsgren. Det er ikke nødvendigt at specificere sportsgrenen for ruten endnu. Du kan vælge den, når du begynder at træne på din træningsenhed.
  9. Klik på Importér. Derefter føjes ruten til dine Favoritter.
  10. Synkronisér ruten til din træningsenhed med Polar FlowSync-software. Se brugervejledningen til din træningsenhed for anvisninger.

BEMÆRK: Hvis ruten er for lang, komprimeres den til 500 waypoints, når du overfører den til din træningsenhed.

11. Se brugervejledningen til din træningsenhed for anvisninger om, hvordan du starter et træningspas med rutevejledning på din træningsenhed.