Hvordan opdaterer jeg min M600-systemsoftware til Android Wear 2.0?

Den nye Android Wear 2.0-systemsoftware er nu tilgængelig til alle Polar M600-brugere.

Brugere af Android-telefoner

Du får en meddelelse om den systemopdatering, der er tilgængelig til din M600.

Systemopdateringen downloades automatisk til din M600, når dit smartur er tilsluttet for at blive opladet, og sluttet til Android Wear-appen på din telefon, og din telefon har internetforbindelse.

Det tager ca. 30 minutter at downloade Android Wear 2.0-systemsoftwareopdateringen. Sådan kontrollerer du downloadningens status på din M600:

1. Swipe ned på startskærmen for at få adgang til menuen Hurtigindstillinger.
  2. Swipe fra højre til venstre og find Indstillinger, og tryk på den.
  3. Rul ned og tryk på Om.
  4. Find og tryk på System updates (Systemindstillinger).

M600 downloading update

Når systemsoftwareopdateringen er blevet downloadet til din M600,  står der på et meddelelseskort, at opdateringen er klar til at blive installeret.

M600 Android update  M600 update download icon

Sådan installerer du softwareopdateringen:

1. Swipe meddelelseskortet fra højre til venstre.
  2. Tryk på download-ikonet.
  3. Tryk på fluebenet for at starte installationen.

Dit smartur genstartes, og Android-systemet opdateres.

Det tager noget tid at genstarte dit smartur. Hav tålmodighed!

Når operativsystemet er blevet opgraderet, vil du blive bedt om at kopiere din Google-konto fra din telefon til dit smartur. Du har brug for en Google-konto på din Polar M600 for at kunne bruge appen på smarturet.

Sådan kopierer du din Google-konto til smarturet

1. Swipe op på beskeden på din M600 for at finde og trykke på Kopier Google-kontoer.
  2. Afslut kopieringen af kontoen ved at følge anvisningerne på telefonens skærm.

Når du har kopieret din Google-konto til smarturet, skal du aktivere Play Store-appen på M600.

Sådan opsætter du Play Store-appen på din M600 med din Google-konto

1. Tryk på tænd/sluk-knappen på siden for at åbne apps-menuen.
  2. Find Play Store, og tryk på den.
  3. Swipe skærmen op. Tryk på fluebensikonet for at acceptere servicebetingelserne for Google Play-tjenesterne.

Play Store-appen på din M600 er nu opsat med din Google-konto. Polar-appen på din M600 opdaterer automatisk  til den nyeste version, når dit smartur er sluttet til opladning og har internetforbindelse.

iPhone-brugere

Download af opdateringen til din M600

Du får en meddelelse om den systemopdatering, der er tilgængelig til din M600.

M600 system update notification  M600 connected to Android Wear app  M600 use wi-fi card  M600 open on phone card  M600 wifi password

Sådan downloader du opdateringen til din M600:

1. Slut dit smartur til en oplader.
  2. Hold din telefon tændt og sluttet til internettet.
  3. Sørg for, at der står på Android Wear-appen, at M600 er Tilsluttet. Hold M600 sluttet til din telefon, indtil opdateringen er afsluttet.
  4. Swipe meddelelseskortet fra højre til venstre én gang for at bruge Wi-Fi til at downloade opdateringen.

Vi anbefaler, at du bruger Wi-Fi til at downloade systemopdateringen. Det kan tage adskillige timer med brug af Bluetooth. Bemærk, at understøttelse af Wi-Fi til Android Wear 1.5 til iOS er begrænset. Du kan kun downloade via Wi-Fi, hvis du vælger det ved at trykke på Brug Wi-Fi-kort. Det kan ikke lade sig gøre at downloade systemopdateringen via Wi-Fi fra menuen Indstillinger.

5. Tryk på dit valg.
    Hvis du vælger at bruge Wi-Fi, og netværket kræver en adgangskode, skal du trykke på Åbn på telefon. Indtast adgangskoden til Wi-Fi på din telefon, og tryk på Tilslut. Hvis Wi-Fi-indstillingsskærmen ikke åbnes automatisk på din iPhone, har du adgang til den fra startskærmen på iPhone: Indstillinger > Wi-Fi > navn på sikkert Wi-Fi-netværk.

Det kan tage et stykke tid at opdatere Android Wear-systemsoftwareopdateringen. Sådan kontrollerer du downloadningens status  på din M600:

1. Swipe ned på startskærmen for at få adgang til menuen Hurtigindstillinger.
  2. Swipe fra højre til venstre og find Indstillinger, og tryk på den.
  3. Rul ned for at finde og trykke på Om.
  4. Find og tryk på System updates (Systemindstillinger).

Installation af opdateringen

Når systemsoftwareopdateringen er blevet downloadet til din M600, står der på et meddelelseskort, at opdateringen er klar til at blive installeret.

Sådan installerer du softwareopdateringen:

1. Swipe meddelelseskortet fra højre til venstre.
  2. Tryk på Åbn.
  3. Tryk på fluebenet for at starte installationen.

Dit smartur genstartes, og Android-systemet opdateres.

Det tager noget tid at genstarte dit smartur. Hav tålmodighed!

Du skal bekræfte parringen af dine enheder: Sørg for, at koden på din M600 stemmer overens med koden, der vises på din telefon. Tryk på BEKRÆFT på din telefon, og tryk på fluebenet på din M600.

Wi-Fi på dit smartur

Wi-Fi-tilslutning sker ikke automatisk på iOS.

Sådan sluttes M600 til et Wi-Fi-netværk

1. Swipe ned fra toppen af startskærmen for at få adgang til menuen Quick settings (Hurtigindstillinger).
  2. Tryk på indstillingsikonet.
  3. Tryk på Forbindelse.
  4. Tryk på Wi-Fi.
  5. Tryk på +Tilføj netværk.
  6. Vent på, at smarturet finder tilgængelige Wi-Fi-netværk, og tryk på det, du vil oprette forbindelse til.
  7. Hvis det valgte netværk kræver en adgangskode, skal du trykke på Indtast på telefon. Indtast adgangskoden til Wi-Fi på din telefon, og tryk på Tilslut.

Opsætning af Play Store-appen med din Google-konto

Når Google-kontoen er kopieret til M600, skal du aktivere Play Store-appen.

Sådan opsætter du Play Store-appen på din M600 med din Google-konto

1. Tryk på knappen på siden for at åbne apps-menuen.
  2. Find Play Store, og tryk på den.
  3. Swipe skærmen op for at acceptere servicebetingelserne for Google Play-tjenesterne ved at trykke på fluebensikonet.

Play Store-appen på din M600 er nu opsat med din Google-konto. Polar-appen på din M600 opdaterer automatisk til den nyeste version, når dit smartur er sluttet til opladning og har internetforbindelse.