Hvordan opdaterer jeg min M600-software? (Android Wear 2.0 og derover)

Du bør holde Polar- og Android Wear-softwaren opdateret på din M600 og på den parrede telefon, for at smarturet kan fungere problemfrit. Her kan du finde ud af, hvordan du opdaterer de forskellige softwares relateret til din M600.

Find ud af, hvordan du kontrollerer softwareversionerne til din M600.

Opdatering af Android Wear-operativsystemet på dit smartwatch

Din Polar M600 drives af Android wear. Du får en automatisk meddelelse på din M600, hvis der er en ny tilgængelig Android Wear-systemsoftwareopdatering. Opdateringen downloades til din M600, når dit smartur er tilsluttet for at blive opladet, og sluttet til et Wi-Fi-netværk eller til din telefon, når din telefon har internetforbindelse.

Du kan også se efter en tilgængelig Android Wear-systemsoftwareopdatering manuelt fra dit smartur.

Sådan ser du efter en opdatering manuelt:

1. Tryk på tænd/sluk-knappen på siden for at åbne apps-menuen.
  2. Find Indstillinger og tryk på den.
  3. Find og tryk på System.
  4. Tryk på Om.
  5. Rul listen ned for at finde og trykke på System updates (Systemindstillinger).

M600 vil enten fortælle dig, at "System is up to date" (System er opdateret) eller "System update available" (Systemopdatering tilgængelig). Hvis der er en ny tilgængelig opdatering, starter downloadningen, når dit smartur er tilsluttet for at blive opladet, og sluttet til et Wi-Fi-netværk eller til din telefon, når din telefon har internetforbindelse.

Det kan tage et stykke tid at downloade opdateringen af Android Wear-systemsoftwaren. Du kan kontrollere downloadningens status i din M600 fra det samme sted, du ser efter en tilgængelig opdatering: under Systemopdateringer. Se anvisningerne herover.

Sådan installerer du softwareopdateringen:

Når systemsoftwareopdateringen er blevet downloadet til din M600, modtager du en meddelelse om, at opdateringen er klar til at blive installeret.

1. Tryk på meddelelsen.
  2. Tryk på fluebenet for at starte installationen.

Dit smartur genstarter, og Android-systemet bliver opdateret.

Opdatering af smartwatch-appsene (herunder Polar-appen)

Du bør holde appsene på dit Polar M600-smartur opdateret for at sikre adgang til deres nyeste funktioner og forbedringer. Følg disse anvisninger for at opdatere appsene på dit smartur.

Alle appsene på din M600 opdateres gennem Play Store-appen på dit smartur. Du har brug for en Google-konto på din M600 for at kunne bruge Play Store-appen. Se disse ofte stillede spørgsmål, hvis du har brug for hjælp til at kopiere din Google-konto til M600.

Brugere af Android-telefoner

For at kunne bruge Play Store-appen på dit smartur skal din M600 være sluttet til et Wi-Fi-netværk, eller din M600 skal være sluttet til din telefon via Bluetooth, når din telefon har en internetforbindelse.

iPhone-brugere

Din M600 skal være sluttet til et Wi-Fi-netværk, for at du kan bruge Play Store-appen.

Automatisk opdatering

Du kan indstille Play Store-appen til at opdatere dine smartur-apps automatisk, så du ikke går glip af opdateringer til dine apps. Hvis du har indstillingen Opdater automatisk apps slået til i Play Store-appen på dit smartur, opdateres appsene på dit smartur automatisk til de nyeste versioner, når din M600 er sluttet til en oplader og har internetforbindelse.

Sådan slår du automatisk opdatering af Play Store til og fra

1. Tryk på tænd/sluk-knappen på siden for at åbne apps-menuen, og find og tryk på Play Store.
  2. Swipe ned fra toppen af skærmen for at åbne Play Store-appmenuen.
  3. Tryk på ikonet for indstillinger til højre.
  4. Tryk på Opdater automatisk apps for at skifte mellem at slå tilstanden Automatisk opdatering til (kontakten er blå) og fra (kontakten er grå).

Manuel opdatering

Hvis tilstanden Automatisk opdatering er slået fra i Play Store-appen på din M600, modtager du en meddelelse på din M600, når en ny opdatering er tilgængelig til en app på dit smartur.

Bemærk, at Polar-appen vil have navnet Polar Flow - Activity & Sports i Play Store!

Sådan opdaterer du appsene på din M600 manuelt

ELLER

Tryk på tænd/sluk-knappen på siden for at åbne apps-menuen, og find og tryk på Play Store.

1. Tryk på meddelelsen om den tilgængelige opdatering for at åbne Play Store-appen.
  2. Swipe ned fra toppen af skærmen for at åbne Play Store-appmenuen.
  3. Tryk på ikonet Mine apps til venstre.
  4. Hvis der er Tilgængelige opdateringer til appsene på dit smartur, kan du se dem øverst på listen.
  5. Tryk på Opdater alle for at opdatere alle apps. For at opdatere individuelle apps skal du finde og trykke på navnet på den bestemte app, du vil opdatere, og trykke på Opdater.

Du modtager en meddelelse, når opdateringerne er blevet installeret på din M600.

Opdatering af Polar Flow- og Android Wear-appsene på din telefon

Hvis du ikke har opsat automatiske app-opdateringer til appsene på din Android- eller iOS-enhed, kan du se efter, om der er en ny tilgængelig version af Polar Flow- eller Android Wear-appen ved at gøre følgende:

Sådan ser du efter en app-opdatering på Android-telefoner:

1. Åbn Play Store-appen.
  2. Søg efter “Polar Flow” eller “Android Wear”.
  3. Åbn appens Play Store-side.
  4. Hvis der er en synlig Opdater-knap, skal du sørge for at opdatere appen.

Brugere af Android-telefoner bør også holde Google Play-tjenesteappen og Google Search-appen opdateret.

Sådan ser du efter en app-opdatering på iPhones:

1. Åbn App Store-appen.
  2. Tryk på Opdateringer nederst til højre.
  3. Hvis der er en tilgængelig opdatering til Polar Flow- eller Android Wear-appen, kan du se appens ikon under Tilgængelige opdateringer øverst på listen.
  4. Tryk på knappen Opdater ved siden af ikonet for at downloade den nyeste version af appen.

Hold dig opdateret med nye udgivelser til Polar-produkter ved at holde øje med siden Polar-opdateringer.