Hvordan synkroniserer jeg min Polar V650 med Polar Flow-appen?

Inden synkroniseringen skal du sørge for, at:

• Du har en Polar-konto og har downloadet og installeret Flow-app på din mobile enhed
  • Du har registreret din V650 på Flow-webservicen og synkroniseret data gennem FlowSync software mindst én gang
  • Bluetooth er slået til på din mobile enhed, og flytilstand er ikke slået til.

Sådan synkroniserer du dine data med iOS-mobil:

1. Log ind på Flow-app på din mobil.
  2. Tryk på knappen på siden af din V650 for at se sidemenuen, og vælg SYNKRONISER MED MOBIL fra menuen for at gå i gang med at synkronisere.
  3. Når du synkroniserer for første gang, vil du blive spurgt, om du opretter forbindelse til en iOS-mobil eller Android-mobil. Vælg iOS-mobil.
  4. Der vises FORBINDER efterfulgt af SYNKRONISERER. Statuslinjen viser synkroniseringens status. Du bedes bemærke, at synkroniseringen kan tage et stykke tid, hvis du har masser af træningsdata på din V650. Synkronisering udført vises, når du er færdig.

Sådan synkroniserer du dine data med Android-mobil:

1. Log ind på Flow-app på din mobil.
  2. Hvis du har andre Polar-træningsenheder i brug med Flow-appen på Android, skal du sørge for at vælge V650 som den aktive enhed i Flow-app. På denne måde ved Flow-app, at den skal oprette forbindelse til din V650. I Flow-app skal du gå ind under Indstillinger > PRODUKTER og trykke på V650 for at aktivere den.
  3. Tryk på knappen på siden af din V650 for at se sidemenuen, og vælg SYNKRONISER MED MOBIL fra menuen for at gå i gang med at synkronisere.
  4. Når du synkroniserer for første gang, vil du blive spurgt, om du opretter forbindelse til en  iOS-mobil eller Android-mobil. Vælg Android-mobil.
  5. Vælg at acceptere, hvis din mobilenhed beder om at acceptere parring.
  6. Hvis du vil parre enhederne, skal du taste XXXXXX på din mobil vises på V650. For at parre V650 med din mobilenhed skal du indtaste PIN-koden fra V650 på din mobilenhed. Parringen starter. Parret vises, når parringen er udført med succes.
  7. Der vises FORBINDER efterfulgt af SYNKRONISERER. Statuslinjen viser synkroniseringens status. Du bedes bemærke, at synkroniseringen kan tage et stykke tid, hvis du har masser af træningsdata på din V650. Synkronisering udført vises, når du er færdig.

Når du synkroniserer din V650 med Flow-appen, synkroniseres dine træningsdata automatisk med en internetforbindelse til Flow-webservicen.

Du kan om nødvendigt ændre indstillingerne for iOS-mobil / Android-mobil bagefter i Generelle indstillinger > Om V650. Rul til bunden af siden for at ændre indstillingen.

Hvis din Polar V650 ikke kan synkroniseres med Polar Flow-appen, kan du prøve at følge disse trin for at løse problemet:

• Slå Bluetooth fra og derefter til igen på din mobilenhed
  • Genstart din mobilenhed​
  • Sørg for, at du har den nyeste version af Flow-appen og den nyeste firmware på din Polar V650.