Hvordan synkroniserer jeg min A300 med Polar Flow-appen til Android eller iOS?

Polar A300 er kompatibel med Polar Flow-app v.2.1 og nyere til iOS og med Polar Flow-app v.2.0 og nyere til Android. Inden synkroniseringen skal du sørge for, at:

• Du har en Polar-konto, og Flow-appen er downloadet og installeret på din mobilenhed
  • Du har registreret din A300 på Flow-webservicen og synkroniseret data gennem FlowSync software mindst én gang
  • Bluetooth er slået til på din mobile enhed
  • Flytilstand er ikke slået til (på både din A300 og din mobile enhed)
  • Du har parret din A300 med din mobil. Få flere oplysninger under Hvordan parrer jeg min Polar A300 med Polar Flow-appen?

Der findes to måder at synkronisere din Android eller iOS-enhed på:

1. Log ind på Flow app, og tryk på knappen  TILBAGE  og hold den nede på din A300.
  2. Opretter forbindelse til enhed vises, efterfulgt af Opretter forbindelse til app.
  3. Synkronisering udført vises, når du er færdig.

eller

1. Log ind på Flow app, og på din A300 skal du gå ind på Indstillinger > Generelle indstillinger > Par og synkronisér > Synkronisér data og trykke på START -knappen.
  2. Opretter forbindelse til enhed vises, efterfulgt af Opretter forbindelse til app.
  3. Synkronisering udført vises, når du er færdig.