Hvordan nulstiller jeg min Polar M460/M450/M400/A300/V800?

Delvis nulstilling

Du kan foretage en delvis nulstilling ved at trykke på tasterne OP, NED, TILBAGE og LYS og holde dem nede samtidigt i fem sekunder, indtil Polar-animeringen vises på skærmen. Efter nulstillingen skifter M460/M450/M400/A300/V800 automatisk til tidsvisning.

Alle data, du har synkroniseret via din M460/M450/M400/A300/V800 til din Flow-konto, er sikre. I M400/A300 skal du indstille dato og klokkeslæt igen efter nulstillingen. Alle dine øvrige indstillinger forbliver uændrede.

Nulstilling til fabriksindstillinger

Hvis den delvise nulstilling ikke afhjalp problemet, kan du udføre en nulstilling til fabriksindstillingerne. Alle data, du har synkroniseret via din M460/M450/M400/A300/V800 til din Flow-konto, er sikre.

Nulstilling til fabriksindstillinger afbryder forbindelsen mellem M460/M450/M400/A300 og din brugerkonto og sletter alle data på enheden.

Til nulstilling til fabriksindstillinger

1. Sæt  M460/M450/M400/A300/V800 til din computers USB-port, og gå ind på FlowSync-softwaren. Polar FlowSync-softwaren overfører dine træningsoplysninger til Polar Flow-webservicen.
  2. Klik på ikonet for indstillinger (1), og vælg NULSTILLING TIL FABRIKSINDSTILLINGER (2). Det tager et øjeblik at nulstille til fabriksindstillinger. Frakobl M460/M450/M400/A300, og tilslut den igen.
  3. Når landingssiden til Flow-webservicen åbnes, skal du vælge Log ind og bruge dit eksisterende brugernavn og din eksisterende adgangskode til Flow for at logge på.
  4. Godkend indstillingerne, og tryk til sidst på Udført.