Hvordan parrer jeg min M200 med Polar Flow-appen?

Hvis du har udført opsætningen på din M200 med en mobil enhed, er din M200 allerede blevet parret med Polar Flow-appen. Hvis du udførte opsætningen med en computer og vil bruge din M200 med Polar Flow-appen, skal du parre din M200 og mobil på følgende måde:

• Sørg for, at Bluetooth er slået til på din mobile enhed, og flytilstand er slået fra.
  • Sørg for, at din mobile enhed er [kompatibel] med Polar Flow-appen.
  • Download Polar Flow-appen fra App Store eller fra Google Play.

Bemærk, at du er nødt til at udføre parringerne i Flow-appen og IKKE i din mobile enheds Bluetooth-indstillinger.

Sådan parrer du en mobil enhed:

1. På din mobile enhed skal du åbne Flow-appen og logge ind med den Polar-konto, som du oprettede, da du opsatte din M200.

2. Tryk på den VENSTRE knap på din M200 og hold den nede.

3. Strejf din enhed med M200 vises. Strejf den mobile enhed med din M200.

4. Parrer vises på M200.

Android-brugere: Du får en parringsanmodning på din mobil. Det kan være nødvendigt at åbne den ved at swipe ned fra toppen af skærmen og ved at trykke på meddelelsen. Tryk derefter på PAR.

5. Bekræft på anden enhed xxxxx vises på din M200. Indtast PIN-koden fra M200 i parringsanmodningen på den mobile enhed, og tryk på Par/OK.

Android-brugere: Det kan være nødvendigt at åbne parringsanmodningen ved at swipe ned fra toppen af skærmen og ved at trykke på meddelelsen.

6. Du får vist Parring på din M200, og hvis parringen er vellykket, går den videre til Synkronisering med din mobile enhed.