Hvordan parrer jeg min A360/A370 med Flow-appen?

Inden du kan bruge din A360/A370 med Flow-app, skal du parre den. Kontrollér kompatibilitet her. Brug ikke din telefons Bluetooth-menu til at parre A360/A370. Parringen udføres via Flow-appen.

Hvis du har taget din A360/A370 i brug med Polar Flow-appen, er den allerede parret med den. Men hvis du er gået i gang med at bruge din A360/A370 med din computer og FlowSync, skal du følge disse trin:

1. Installér og lancer Polar Flow-appen fra App Store eller fra Google Play.
  2. Log ind med din Polar-konto.
  3. Tryk på sideknappen på din A360/A370 og hold den nede, til du ser teksten Søger på A360/A370-displayet.
  4. Indtast Bluetooth-parringskoden fra dit A360/A370-display til din mobile enhed. Din A360/A370 vibrerer, når den viser parringskoden.

Parringen starter, og dine A360/A370-data synkroniseres med Flow-app. A360/A370-displayet viser Udført, og Flow-app viser dine aktivitetsdata efter en vellykket parring og synkronisering.