Hvordan holder jeg min A370 i den bedst mulige stand?

Hold din træningsenhed ren. Vask enheden og silikonearmbåndet efter hvert træningspas under rindende vand med en mild sæbeopløsning. Fjern enheden fra armbåndet, og vask dem separat. Tør dem med et blødt håndklæde.

Undlad at oplade eller tilslutte enheden, når USB-porten er våd. Lad portens dæksel stå åbent et stykke tid inden opladning, for at USB-porten kan tørre. En tør port er nødvendig for at sikre en problemfri opladning og synkronisering.

Hold det optiske sensorområde på bagdækslet fri for ridser. Ridser og snavs reducerer ydeevnen af den håndledsbaserede pulsmåling.