Hvordan installerer jeg Polar FlowSync på Mac?

1. Gå ind på flow.polar.com/start..
  2. Klik på Download for Mac. FlowSync går i gang med at downloade installationspakken. Det bør kun tage nogle få minutter.

3. Klik efter downloadningen på ikonet for installationspakken på Downloads. Installationspakkens placering afhænger af din browser. FlowSync-installationsguiden begynder.

4. Klik på Fortsæt på velkomstvinduet.

5. Læs gennem softwarelicensaftalen, der er tilgængelig på flere sprog. Vælg sproget fra rullemenuen. Klik på Fortsæt.

6. Klik på Godkend for at godkende alle vilkårene.

7. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge den disk, hvor du vil installere FlowSync.

8. Bekræft dit valg ved at klikke på Fortsæt.

9. Klik på Installer.

10. Adgangskoden til din Mac-brugerkonto skal bruges til installationen. Indtast din adgangskode og klik på Installer software. Installationen starter.

11. Når installationen af FlowSync er afsluttet, skal du klikke på Luk. FlowSync åbnes automatisk. FlowSync-ikonet vises i menulinjen (normalt øverst til højre på displayet). Hvis FlowSync ikke åbnes, kan du starte den fra Finder > Apps.